De mesh trend heeft een tijd geleden zijn entree gedaan in de sieradenwereld en is inmiddels niet meer weg te denken! Ook wij van Lucardi zijn fan van deze trend en blijven daarom doorzoeken naar nieuwe, mooie producten met mesh. Vandaag geven je een update over onze nieuwe mesh artikelen!

Horloges
Mesh horloges zijn een waar begrip geworden! Wij vallen elke keer weer opnieuw voor nieuwe mesh horloges met nieuwe uitvoeringen. Zo hebben we onlangs nieuwe Regal mesh horloges toegevoegd met een spiegelwijzerplaat, wat hem ideaal maakt voor mensen die graag altijd een spiegel bij de hand hebben! Daarnaast zijn deze horloges Limited Edition, dus OP = OP!  Ook hebben we ook een aantal nieuwe horloges toegevoegd met een glitterwijzerplaat, ideaal voor bijvoorbeeld de feestdagen of om je winteroutfit wat op te fleuren!Ringen
Tijdens onze zoektocht naar nieuwe producten, kwamen we mesh ringen tegen. Ik hoor je denken… ringen van mesh? Maar ja! Echte ringen gemaakt van mesh. Wij hebben ze toegevoegd aan onze stoere Donna Mae collectie en krijgen positieve reacties op dit nieuwe, verrassende product!

Armbanden
Ook hebben we ervoor gekozen om onze Donna Mae collectie uit te breiden met een aantal nieuwe varianten van de al bestaande armbandjes. Daarnaast hebben we ook een nieuw mesh armbandje aan onze collectie toegevoegd, namelijk de stalen mesh armbandjes met gespsluitingen. Deze nieuwe armbandjes zijn gemaakt van staal, voorzien van vier kleuren platingen en zowel te koop met als zonder zirkonia! Door het gespsluitinkje is dit armbandje gemakkelijk aan en af te doen, zonder al te veel moeite!


Wij zijn in ieder geval fan van deze nieuwe mesh sieraden, en jij? 

Een momentje, we updaten jouw winkelmand!

loading..