Filters
0

Top 10 Kraamcadeaus

  • Prijs
  • tot
Toon meer filters
Toon 9923 producten Wis filters

Verzilverde spaarpot kubus

24.99 19,99
Verzilverde spaarpot in de vorm van een kubus.
Lees meer

Tags:

Doelgroep: Kinderen
Materiaal: Verzilverd
Merk: Gift items
Steen: Geen

Zilveren kinder plaatarmband vlinder

19,99
Deze zilveren kinderplaatarmband (13 cm) met een roze kleur vlinder heeft een gourmetschakel. Dit kinderarmbandje heeft een maximale lengte van 13 cm, maar het armbandje is ook voor geschikt voor baby's.
Lees meer

Tags:

Doelgroep: Kinderen
Materiaal: Zilver
Merk: Lucardi
Steen: Geen

Verzilverd haarlokdoosje 'My first Curl'

9.99 7,99
Verzilverd haarlokdoosje om de eerste haarlok in te bewaren.
Lees meer

Tags:

Doelgroep: Kinderen
Materiaal: Verzilverd
Merk: Gift items
Steen: Geen

Verzilverd spaarpot Beer op maan

29.99 24,99
Verzilverd spaarpot Beer op halve maan. Optie: de gravure vindt plaats op de buik van de beer (indien gekozen).
Lees meer

Tags:

Doelgroep: Kinderen
Materiaal: Verzilverd
Merk: Gift items
Steen: Geen

Kraamcadeaus

Help? Welk kraamcadeau is leuk om te geven?

Hoera! Er is een kindje geboren. Super leuk en natuurlijk wil jij dolgraag op kraamvisite komen! Maar wat voor kraamcadeau moet je nu meenemen? Wij helpen je graag met het vinden van het juiste kraamcadeau!


Tijdloze kraamcadeaus

Ben je op zoek naar een kraamcadeau dat leuk blijft om te geven en om later naar terug te kijken? Dan zijn verzilverde spaarpotten perfect! Het geven van een verzilverde spaarpot als kraamcadeau is iets dat zowel vroeger als nu nog steeds vaak wordt gedaan, en deze zijn ook nog eens graveerbaar! Daardoor kun je een kraamcadeau extra personaliseren door bijvoorbeeld een naam of datum op de spaarpot te laten zetten!

Of wil je de ouders van de kleine een uniek kraamcadeau geven? Dan is een verzilverd gipsblik een goede keus! Met dit doosje kunnen de kersverse ouders een hand- of voetafdruk van de kleine maken, waardoor je kraamcadeau automatisch een uniek aandenken wordt aan deze mooie, nieuwe tijd die zojuist is aangebroken!

Je kunt ook voor een kraamcadeau gaan wat dagelijks gebruikt wordt in het leven van de kleine! Wat dacht je bijvoorbeeld van een kinderbestekset of een zilveren kinderarmbandje om cadeau te geven? Ook deze kraamcadeaus zijn te graveren en het leuke van deze items is dat ze vrijwel iedere dag door de kleine gebruikt of gedragen kunnen worden, terwijl hij of zij de eerste stapjes in dit leven zet! 

Lees meer

Een momentje, we updaten jouw winkelmand!

loading..