Nijntje kinderbestek 4-delig

34,95
<p>Deze vrolijke 4-delige Nijntje set bestaande uit een lepel, mes, vork en dessert lepel. Alle delen zijn voorzien van een Nijntje en vervaardigd uit RVS. De set wordt geleverd inclusief geschenkverpakking. - Afmetingen: L 16/17/16 en 13 cm.</p><p>Personaliseer dit bestekje met een mooie gravure (het mesje kan in geen enkel geval gegraveerd worden).<br></p>
Lees meer

Tags:

Doelgroep: Kinderen
Materiaal: Staal
Merk: Gift items
Steen: Geen

Besteksetje Beer 3 delig

12,99
<p>De kinderbestekset van Amefa Beer is bedoeld voor jonge kinderen, die trots kunnen zijn op hun eigen bestek.</p><p>Personaliseer dit bestekje met een mooie gravure (het mesje kan in geen enkel geval gegraveerd worden).<br></p>
Lees meer

Tags:

Doelgroep: Kinderen
Materiaal: Staal
Merk: Gift items
Steen: Geen

Verzilverd tandendoosje Nijntje

25,95
In dit verzilverde doosje blijven de melktandjes netjes bewaard. Het Nijntje deksel is met zijn hoge vorm makkelijk vast te pakken en te openen. Het verzilverde en gelakte Nijntje doosje zal zeer geliefd zijn onder de kleintjes.
Lees meer

Tags:

Doelgroep: Kinderen
Materiaal: Plated
Merk: Gift items
Steen: Geen

Kraamcadeaus

Help? Welk kraamcadeau is leuk om te geven?

Hoera! Er is een kindje geboren. Super leuk en natuurlijk wil jij dolgraag op kraamvisite komen! Maar wat voor kraamcadeau moet je nu meenemen? Wij helpen je graag met het vinden van het juiste kraamcadeau!


Tijdloze kraamcadeaus

Ben je op zoek naar een kraamcadeau dat leuk blijft om te geven en om later naar terug te kijken? Dan zijn verzilverde spaarpotten perfect! Het geven van een verzilverde spaarpot als kraamcadeau is iets dat zowel vroeger als nu nog steeds vaak wordt gedaan, en deze zijn ook nog eens graveerbaar! Daardoor kun je een kraamcadeau extra personaliseren door bijvoorbeeld een naam of datum op de spaarpot te laten zetten!

Of wil je de ouders van de kleine een uniek kraamcadeau geven? Dan is een verzilverd gipsblik een goede keus! Met dit doosje kunnen de kersverse ouders een hand- of voetafdruk van de kleine maken, waardoor je kraamcadeau automatisch een uniek aandenken wordt aan deze mooie, nieuwe tijd die zojuist is aangebroken!

Je kunt ook voor een kraamcadeau gaan wat dagelijks gebruikt wordt in het leven van de kleine! Wat dacht je bijvoorbeeld van een kinderbestekset of een zilveren kinderarmbandje om cadeau te geven? Ook deze kraamcadeaus zijn te graveren en het leuke van deze items is dat ze vrijwel iedere dag door de kleine gebruikt of gedragen kunnen worden, terwijl hij of zij de eerste stapjes in dit leven zet! 

Lees meer

Een moment geduld, alsjeblieft!

loading..