Green Friday 2021: duurzame sieraden en horloges

Look fabulous while saving the planet! Wist jij dat wij gerecyclede duurzame sieraden & horloges in ons assortiment hebben? Met deze sieraden en horloges maak jij jouw outfit af en draag je ook bij aan een steentje bij aan een duurzamere en mooiere wereld! Lees hier meer over onze duurzame collecties en laat je inspireren!

 

De Elora sieraden zijn gemaakt van 100% gecertificeerd & gerecycled zilver: gebruikte zilveren sieraden en voorwerpen worden gesmolten en gevormd tot nieuwe sieraden. Aan deze collectie zijn ook naamkettingen toegevoegd. Deze kettingen worden in ons eigen Lucardi Atelier gemaakt en hebben een extra snelle levertijd. Nog leuker, bij aankoop van deze collectie ontvang je er een gratis verpakking bij.

 

Hot&Tot zijn houten horloges die met de hand zijn gemaakt van resthout van over de hele wereld. Voor deze houten horloges zijn geen bomen omgehakt. Nog leuker, Hot&Tot plant zelfs een boom voor iedere verkoop. Zo maken we samen de aarde een stukje groener! De horloges worden geleverd in een mooi doosje met verkort tool, waarmee je jouw horlogeband gemakkelijk kan verstellen. 

 

De sieraden uit onze Responsible Gold collectie worden gemaakt van 'eerlijk goud'. De collectie is gecertificeerd door de Responsible Jewellery Council. Deze organisatie streeft naar eerlijke handel, naleving van mensenrechten, goede werkomstandigheden en een goede prijs voor de arbeiders. Bij de goudwinnig wordt er rekening gehouden met het milieu en dat er geen schending van mensenrechten plaatsvindt. Daarnaast mag het goud niet afkomstig zijn uit conflictgebieden.

Green Friday 2021

Black Friday kennen we in Nederland nog niet heel lang maar is uitgegroeid tot een shopping dag waar we niet meer omheen kunnen. Veel mensen kunnen dan ook niet wachten tot ze op deze dag met goede kortingen hun (feestdagen) inkopen kunnen doen. Toch is er ook een steeds grotere groep mensen die de duurzaamheid van hun aankopen belangrijker vindt dan het koopjesjagen. Hoewel we bij Lucardi niet vies zijn van een goede aanbieding willen we voor iedereen een mooi aanbod hebben. Op deze pagina lichten we dan ook onze duurzame collecties uit, in het teken van Green Friday.

Duurzame sieraden en horloges

Bij Lucardi verkopen we verschillende soorten en merken sieraden en horloges die echt gefocust zijn op duurzaamheid. Zo zijn er sieraden van gerecycled zilver, waarbij oude zilveren producten een tweede leven krijgen als mooi sieraad. Door deze manier van produceren hoeven er geen nieuwe grondstoffen gebruikt te worden. Ook voor de gold lovers zijn er meer duurzame opties: onze sieraden van Responsible Gold zijn verantwoord op meerdere manieren. Zo wordt er bij de winning van het goud rekening gehouden met het milieu maar is er ook geen sprake van mensenrechten schending en krijgen de arbeiders een eerlijke prijs voor hun goud. Ben je meer van de horloges dan sieraden? Kijk dan eens bij het merk Hot&Tot! De horloges van dit Nederlandse merk zijn gemaakt van duurzaam resthout, waardoor er dus geen bomen zijn omgehakt voor de productie van de horloges. Daarnaast wordt er voor elk verkocht horloge een boom geplant in samen werking met stichting One Tree Planted.

Shop jouw duurzame sieraad of horloge bij Lucardi

Spreekt een meer duurzame aankoop deze Green Friday jou wel aan? Bekijk dan op deze pagina al onze duurzame sieraden en horloges en kies jouw favoriet. Sommige van de sieraden zijn ook in onze winkels verkrijgbaar maar het hele assortiment vind je in onze webshop. Wil je ook bij je bestelling rekening houden met het milieu? Door te kiezen voor afhalen in één van onze winkels maak je de groenere keuze. Jouw pakketje gaat dan mee met de aanlevering voor de winkel en er hoeft geen bezorgen apart voor te rijden!

Online bestellen sieraden en horloges

✓ Vandaag voor 24.00 besteld, volgende werkdag in huis ✓ Gratis verzending vanaf  €49,99  ✓ 30 dagen retourgarantie ✓ Gratis ruilen en retourneren* ✓ Advies en service in 124 winkels ✓ Beste Winkelketen en Beste Webshop in de categorie Mode Accessoires 2020-21

Een momentje, we updaten jouw winkelmand!

loading..