Terug

Verzilverd kapsetje

Filters
Filters
0

Geschenkartikelen Kapsetje

1 - 0 van 0

Verzilverd kapsetje

Spiegeltjes, borstels en kammen… die waren er vroeger alleen voor de rijken! Als we er nu over na zouden denken, dan is dat gewoon niet te geloven. Wie heeft er tegenwoordig niet ALLE drie? Maar haarborstels en kammen werden vroeger alleen gebruikt als middel tegen hoofdluizen. Optutten was niet iets voor het ‘gewone’ volk. Alleen de rijken hadden spiegels & borstels. Gelukkig zijn de tijden veranderd, want nu heeft iedereen een spiegel waar ze voor kunnen staan en hun haren kunnen borstelen.

Koop een verzilverd kapsetje!

Koop een volledig setje met borstel, spiegel en kammetje voor je kleintje! Zo voelt ze zich een klein prinsesje. En al helemaal omdat het een verzilverd kapsetje is. Bij Lucardi kun je terecht voor een verzilverd kapsetje van het merk Nijntje. Een schattig kapsetje voor een schattig klein meisje!

Om het kapsetje een persoonlijke touch te geven kun je het bij ons laten graveren. Zet er een lieve tekst op, waar je dochtertje later mooie herinneringen aan kan hebben. Een verzilverd kapsetje is iets wat nog jaren bewaard kan worden. En daarom maak je het extra bijzonder door een persoonlijk berichtje achter te laten.

Verzilverd kapsetje online bestellen bij Lucardi

Plaats bij Lucardi gemakkelijk je order online. Betalen kan door middel van de Fashioncheque, Paypal en de Webshop Giftcard. Mocht je het willen ruilen dan kan dat in al onze winkels en is dit helemaal gratis. Dat wordt bestellen! 

Lees meer

Online bestellen sieraden en horloges

✓ Op werkdagen voor 22.00 besteld, volgende werkdag in huis ✓ Gratis verzending vanaf  € 29,99  ✓ 60 dagen retourgarantie ✓ Gratis ruilen en retourneren* ✓ Advies en service in 138 winkels ✓ Beste Winkelketen en Beste Webshop in de categorie Mode Accessoires 2022-23

Een moment geduld, alsjeblieft!

loading..