Naast het laten schieten van je gaatjes is het nu ook mogelijk om een oorpiercing te laten zetten bij Lucardi! Nu het steeds lekkerder weer wordt en het haar vaker wordt opgestoken, mag een gezellige earparty niet ontbreken. Een piercing maakt jouw earparty helemaal af. Hieronder vind je verschillende manieren om een piercing te combineren. Houd jij meer van een subtiele earparty met minimalistische oorbellen of durf jij voor een combinatie te gaan met creolen en bedel oorbellen?

Het is een trend om veel verschillende oorbelletjes met elkaar te combineren, zo ook met je piercing! Sinds kort shop je niet alleen de leukste oorbellen maar ook piercings voor in je oor bij Lucardi. Naast helix piercings verkopen we ook bijvoorbeeld piercings voor in je tragus. Ben je niet zo een fan van oor piercings? Neem dan eens een kijkje in het assortiment van onze neuspiercings en navelpiercings.

Bij Lucardi wordt je oorpiercing met behulp van een piercinginstrument met het Inverness Systeem gepiercet. Dit gebeurt in het vlakke gedeelte van het kraakbeen van het oor. Je kunt je oor al laten piercen vanaf 12 jaar. Tot en met 16 jaar moet er wel een wettige vertegenwoordiger aanwezig zijn. Voor het laten piercen van je oor wordt er een toeslag gerekend van €13,50. Je betaalt daarnaast ook voor het oorbel die al verkrijgbaar is vanaf €12,99.

Ben jij nu helemaal excited om jouw earparty een upgrade te geven? Laat dan nu een oor piercing zetten bij een van onze filialen. Alle filialen waar jij een oor piercing kan laten zetten vind je hier. Kom jij een keer gezellig langs? Je hoeft geen afspraak te maken om een oorpiercing te laten zetten!


Een moment geduld, alsjeblieft!

loading..