Eva van Hardeveld

Nieuw bij Lucardi: Neuspiercings zetten!

Naast het gaatjes schieten en oorpiercen zetten kan je bij Lucardi nu terecht voor nóg een soort piercing, namelijk een neuspiecing! Ben jij helemaal enthousiast en wil je weten hoe, wat en waar? Je leest het in deze blog!

Neuspiercings laten zetten bij Lucardi

Het laten zetten van een neuspiercing bij Lucardi gebeurt alleen in bepaalde filialen waar de medewerkers getraind en gekwalificeerd zijn om deze soort piercing te plaatsen. Er wordt gebruik gemaakt van apparatuur en steriel verpakte piercings van Studex. Deze apparatuur zorgt dat de piercing veilig, nauwkeurig en geluidloos geplaatst kan worden.

Wanneer je bij Lucardi een neuspiercing laat zetten wordt de piercing uit de steriele verpakking gehaald en met de cartridge in het apparaat gestopt. Op deze manier wordt de piercing niet door iemand aangeraakt in het proces van het piercen.

Neuspiercings

De prijs van neuspiercings laten zetten

Wanneer je een neuspiercing laat zetten bij Lucardi betaal je €17,99 voor de piercing zelf en een toeslag van €15,00 voor het laten zetten. Voor €32,99 loop jij dus al onze winkel uit met een mooie nieuwe neuspiercing!

Bij welke Lucardi filialen kan je terecht

Je kan inmiddels in alle Lucardi winkels in Nederland neuspiercings laten zetten. Zoals je van ons gewend bent hoef je voor het zetten van een piercing geen afspraak te maken en kan je gewoon jouw favoriete Lucardi winkel even binnen lopen! 

Na het laten zetten van jouw piercing is het belangrijk deze goed te verzorgen. Hiervoor kan je onze After Piercing Lotion gebruiken maar als je jouw piercing nóg sneller wilt wisselen kan je ook kiezen voor de Advanced Spray. Met deze spray is jouw piercing na 8 weken al klaar om gewisseld te worden. En natuurlijk kan je ook dan bij Lucardi terecht voor het shoppen van de leukste neuspiercings