Terug

Fotolijst

  • Producten per pagina
  • Sorteren
Nijntje echofotolijstje verzilverd
Personaliseer

Nijntje verzilverde echofotolijstje.

Tags:
Doelgroep: Kinderen
Merk: Gift items
Materiaal: Verzilverd
16,95
Tags:
Doelgroep: Kinderen
Merk: Gift items
Materiaal: Verzilverd
1 - 1 van 1

Fotolijst

Iemand een cadeautje geven is leuk en al helemaal als je diegene blij kan maken met een persoonlijk geschenkje. Een fotolijstje met een leuke foto bijvoorbeeld!

Als geschenk een leuk fotolijstje kiezen

Bij Lucardi zijn er voornamelijk fotolijstjes gericht op baby’s. Zo hebben we een lijstje met ‘my First year’ met 12 vakjes waar je foto’s van iedere maand in kunt doen zodat je kunt zien hoe je baby is gegroeid in het afgelopen jaar.  

Weet je wat ook cute is? De echofotolijst die in onze webshop te koop is. Een leuk zilveren fotolijstje met Nijntje waar je de echofoto in kunt doen. De eerste herinnering die de ouders van hun kindje hebben, een moment om niet te vergeten!  

Daarnaast zijn er ook nog verzilverde fotolijstjes met figuurtjes erop, een kinderwagen en een hobbelpaardje bijvoorbeeld, leuk voor die ene schattige babyfoto! 

Online een fotolijst bestellen bij Lucardi

Als een leuke fotolijst hebt gevonden kun je die heel gemakkelijk bestellen op Lucardi.nl. We kunnen leveren op jouw adres, maar je kunt er ook voor kiezen om je bestelling op te halen in één van onze winkels. Betalen kan op verschillende manieren zoals bijvoorbeeld MasterCard iDeal en  de webshop girftcard. Retourneren kan in al onze filialen en is helemaal gratis. Bestel je fotolijst dus snel en dan hoef je alleen nog maar een leuke foto te kiezen! 

Lees meer

Een momentje, we updaten jouw winkelmand!

loading..