Bij Lucardi zijn we constant bezig met het uitbreiden van onze collectie. We houden alle nieuwe trends scherp in de gaten en vragen vaak jullie mening, omdat we benieuwd zijn naar welke sieraden jullie graag bij ons terug zouden willen zien! Maar hoe ontstaan er nieuwe collecties en wat komt daar allemaal bij kijken? Vandaag nemen je mee in de ontwikkeling van onze nieuwe Bali Treasures collectie!

Bali Treasures is een collectie van zilveren sieraden, die een bohemian look creëren en vaak voorzien zijn van vintage details in simpele vormen. Dit alles zorgt ervoor dat de sieraden uit deze collectie je even meenemen naar Bali, maar hoe is deze collectie nu eigenlijk tot stand gekomen?

Onze inkoopster Wendy is begonnen met 3 paar oorbellen met Bali look in de webshop te plaatsen, om te kijken of deze oorbellen bij jullie in de smaak zouden vallen. En dat deden ze! Daarna heeft ze een aantal extra Bali sieraden ingekocht voor de online webshop voor een test. Door deze items online toe te voegen en in de gaten te houden, konden we goed bijhouden of jullie meer van dit soort sieraden wilden zien. De vraag naar Bali sieraden bleek enorm groot, waardoor we hebben besloten om een gehele collectie te gaan maken die zowel in de winkel als online geshopt zal kunnen worden!
 
Nadat onze inkoopster alle items voor de Bali collectie bij elkaar had gezocht, mocht ons vormgevingsteam aan de slag. Als eerste stap is er een moodboard gemaakt om het juiste gevoel voor deze collectie vast te leggen en daarna is ons team op zoek gegaan naar verschillende kleuren en patronen om dit gevoel te matchen! Vanuit daar is vervolgens een logo en naam bedacht, wat uiteindelijk dus Bali Treasures is geworden!

En nu is het wachten tot alle items binnen komen en de collectie in zijn geheel in de winkels te kunnen neerzetten, zodat jullie met een kijkje kunnen gaan nemen bij deze nieuwe toffe collectie! 

Een momentje, we updaten jouw winkelmand!

loading..