Wij van Lucardi weten hoe lastig het kan zijn om het perfecte (Valentijn) cadeau te vinden. Daarom hebben wij onze Cadeau pro’s in het leven geroepen. Speciaal voor Valentijn kun je advies via onze Facebookpagina advies vragen. In de blog van vandaag geven we je een kijkje achter de schermen bij onze Cadeau Pro’s!

Onze cadeaupro’s zijn medewerkers die expert zijn op het gebied van ons assortiment. Zij weten dus wat de leukste items zijn om te geven, én om te krijgen en spitten met liefde het hele assortiment door om het perfecte cadeautje te vinden!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Wanneer je op de Facebookpagina van Lucardi een privé berichtje stuurt, gaat een van onze pro’s voor je aan de slag! Hij of zij zal je een aantal vragen stellen, zoals bijvoorbeeld welke kleur sieraden de persoon waar je een cadeautje voor wilt dragen, wat je budget is en welke stijl het best bij deze persoon past. Alle antwoorden die je geeft gebruikt een van onze pro’s voor input, waarmee er een aantal opties naar boven komen als mogelijk cadeautje.

Mocht het toch niet helemaal zijn wat je zocht, dan kun je dat uiteraard uitgeven, want onze pro’s gaan net zo lang voor je door tot er een perfect Valentijn cadeau is gevonden! Zij vinden het namelijk net zo belangrijk als jij, dat jouw lief een glimlach van oor tot oor krijgt op Valentijnsdag! Dus, wanneer je hulp nodig hebt voor het vinden van het perfecte cadeautje weet je ons te vinden! ;) 


Een momentje, we updaten jouw winkelmand!

loading..