Ben jij nieuwsgierig hoe wij bij Lucardi altijd in de weer zijn met het ontwikkelen van nieuwe campagnes? In de blog van vandaag neem ik je mee in een kijkje achter de schermen van onze nieuwe zomercampagne die komende zomer live gaat!

Bij Lucardi zitten we nooit stil. We blijven altijd om ons heen kijken voor nieuwe inspiratie en laten ons ook graag inspireren door het weer en de seizoenen om ons heen. De zomer komt er bijvoorbeeld alweer bijna aan en wat is nu een fijner gevoel dan de zon op je huid? Tijdens een brainstorm kwamen we met het team tot de conclusie dat dit overheerlijke zomerse gevoel niet alleen komt door het weer, maar ook door de vrolijke outfits die je draagt mét bijbehorende accessoires. Voor ons werd duidelijk dat je niet persé stralend weer nodig hebt om het vakantiegevoel te beleven. Je hoeft enkel jezelf zomers aan te kleden met bijpassende sieraden en het vakantiegevoel zal vanzelf naar boven komen!

Nu hebben we bij Lucardi sinds kort onze Bali Treasures collectie uitgebreid die je herkend aan de met de hand aangebrachte details en simpele vormen. Deze collectie van verschillende vintage hoops, ringen met turqoise en andere natuursteentjes, subtiele maar gedetailleerde armbanden en mooie geoxideerde kettinkjes zijn perfect om je zomerse look mee af te maken! Daarom leek de match tussen onze nieuwe Bali collectie en de nieuwe zomercampagne snel gemaakt.

Bij een zomercampagne hoort natuurlijk ook zomers beeldmateriaal. Daarom werd er vorige week een fotoshoot gehouden met onze modellen Marjolein en Renee. Ook onze vaste fotografe Beppie en make-up artist Esmée waren weer druk in de weer tijdens de dag van de fotoshoot. Er zijn foto’s gemaakt met de verschillende campagne kleuren, zomerse kleding en natuurlijk de perfecte sieraden voor het zomerseizoen!

We kunnen niet wachten tot het zomer is om jullie deze nieuwe campagne te laten zien én beleven. Tot die tijd kun je natuurlijk al onze Bali sieraden zowel online als in een van onze 102 winkels shoppen!
 

Een momentje, we updaten jouw winkelmand!

loading..