De temperaturen stijgen, de eerste middagen vol zon en mooie zomeravonden liggen alweer achter ons en dat betekent lage gympen en kortere broeken of jurken in het straatbeeld. En wij bij Lucardi worden daar vrolijk van, want zien we zon, dan zien we enkelbandjes! Het is tijd om de enkels ook de nodige aandacht te geven en met onderstaande trends op het gebied van enkelbandjes ben jij binnen no-time klaar om fashionable de zonnestralen mee te pakken!

Dit jaar lopen de trends voor de enkelbandjes behoorlijk uiteen! Waar we een paar jaar geleden vooral subtiele enkelbandjes in zilver of goud terug zagen komen en we kunnen stellen dat less is more de trend was, zien we dit jaar dat we ook best wel mogen uitpakken.

Layers
Ja, je leest het goed, laagjes! Waar we het layeren vooral kennen van het combineren van minimalistische kettinkjes, zien we nu deze trend terug bij de enkels. Hét geheim? Probeer een smal enkelbandje met enkele kleine bedels of figuurtjes te combineren met een iets drukker enkelbandje aan de onderkant. Zo zie je in dit voorbeeld een enkelbandje met kleine sterretjes aan de bovenkant en daaronder een enkelbandje met een verandering in patroon.

Een andere optie is de combinatie van een enkelbandje met een teken/hanger en een rustig enkelbandje aan de onderkant met een speels effect in de schakel van het bandje. Om het jezelf nog gemakkelijker te maken, zijn er ook de dubbele enkelbandjes met één sluiting, met één opvallend enkelbandje en één smal enkelbandje ineen. 

Stijltip! Om de verschillende enkelbandjes één geheel te laten vormen kan je zilver met zilver combineren, of juist goldplated met goldplated. 

Enkelband met bedels
Bedels geven sieraden een wat meer casual look. Ook hier is de keuze enorm want tegenwoordig zijn alle soorten bedels toegestaan, het mag opvallen! Een van onze favorieten is het bandje met bedeltjes met een vintage look, bijvoorbeeld dit zilveren enkelbandje met gemixte bedels uit de Bali collectie. Maar er zijn nog veel meer leuke enkelbandjes in de Bali collectie!

Enkelbandjes met figuurtjes
Ook zie je veel bedeltjes met herkenbare vormen terug ,waaronder dit schattige enkelbandje met hartjes of met een infinity teken. Grote kans dat je in het bezit bent van meer sieraden met hartjes of bijvoorbeeld een infinity teken, dus hoe leuk is dit combineren!

Beachy look
We zien vaak de zilveren enkelbandjes maar je kan er natuurlijk ook voor kiezen om met wat meer kleur een leuk effect neer te zetten. Zo zijn er bijvoorbeeld enkelbandjes met kralen in verschillende kleuren, zoals deze met kraaltjes en een oogje. Ook de enkelbandjes zelf zijn er in verschillende kleuren zoals goldplated of 9 karaat.

Eigenlijk komt het er op neer dat het dit seizoen niet uitmaakt hoe uitbundig je het voor jezelf maakt. De zomer zit in onze bol, wij zijn fan van de o-zo vrolijke enkelbandjes! In combinatie met witte of juist gekleurde gympen, is dit dé zomerlook van 2018!


Een momentje, we updaten jouw winkelmand!

loading..