Het kan je bijna niet ontgaan zijn, heel Engeland staat op z’n kop door de verloving van hun eigen Prince Harry! Mocht je het toch een beetje gemist hebben, Prince Harry is verloofd met de Amerikaanse actrice Meghan Markle. Zij leeft nu toch wel de droom van heel veel meisjes, trouwen met een prins en een echte prinses worden. Ons beeld van de spookjesprinses in een mooie grote jurk met een glinsterende kroon zal niet helemaal kloppen, maar het leven van Meghan komt daar best dichtbij. Alleen de ring waarmee Prince Harry haar ten huwelijk heeft gevraagd is al om bij weg te dromen en maakt ons stiekem een beetje jaloers!

Laten we realistisch blijven, we zullen niet allemaal de droom van Meghan leven en een real life prinses worden. Toch hoeven we niet helemaal op te geven, de ring uit onze dromen is ineens heel erg bereikbaar voor ons niet-prinsessen!

Je vindt namelijk een super mooie look-a-like van deze ring, gewoon bij Lucardi! En daar houdt het nog niet op, we waren zo fan van de ring dat we er een hele set van wilde hebben. Je kan nu dus een Meghan Markle ring combineren met een bijpassende ketting en een mooi setje matching oorbellen!

Wat het allerbeste aan deze ring is bij Lucardi? Hij is lekker budget proof dus je hoeft er helemaal geen koninklijke bankrekening voor te hebben! Ben je ook helemaal verliefd op de look-a-like en de bijpassende sieraden van jou zijn, bekijk ze dan hier allemaal!


Een momentje, we updaten jouw winkelmand!

loading..