Er is een hele leuke nieuwe collectie toegevoegd aan het assortiment van Lucardi, namelijk de Dutch collection! Deze leuke sieraden staan helemaal in het teken van Nederland en alles waar je aan denkt bij ons kikkerlandje. We zijn misschien een klein landje, maar wereldwijd is Amsterdam bij iedereen bekend. Er zijn dan ook veel symbolen die bij Nederland passen. Denk bijvoorbeeld aan tulpen of klompen, maar ook de Amsterdamse huisjes, wietplantjes en ook Euromast zijn we niet vergeten. Benieuwd wat er allemaal te vinden is in de collectie? Hieronder vind je verschillende uitgelichte Nederlandse sieraden uit de Dutch collection van Lucardi!

Sieraden met tulp

Wie denkt er nou niet aan tulpen als je denkt aan Nederland? En de prachtige bloem ontleent zich ook nog eens perfect voor een sieraad, want de vormen zijn sierlijk, zo zie je hieronder een aantal van de sieraden met tulpen in de collectie, zoals een ketting of armband met tulp. 

armband met tulp nederland lucardi ketting met tulp

Nederlandse bedelarmband

Wil jij niet kiezen? Er zitten ook leuke bedelarmbanden in de collectie met meerdere typisch Nederlandse symbolen! Bijvoorbeeld deze leuke armband met een schilderij, tulp, huisje, fiets en een molen. Ook leuk als cadeau! 

bedelarmband nederlandse symbolen lucardi

Ketting met wietplantje

Daarnaast heb je natuurlijk het bekende wietplantje, iets wat we niet over het hoofd kunnen zien bij dit thema. Daarnaast leent dit plantje zich eigenlijk best goed voor een sieraad, vind je niet? Check de zilveren ketting en armband hieronder! 

ketting met wietplantje lucardiwietplantje zilveren ketting

Oorbellen met Nederlandse vlag

Ben jij gewoon fan van de Nederlandse vlag, of wil je ons land volgend jaar in Rotterdam éxtra aanmoedingen op het Eurovisie Songfestival? Bekijk dan deze leuke sieraden met de Nederlandse vlag eens, deze zijn perfect voor Koningsdag of het volgende EK! Of misschien zoek jij een leuk cadeautje voor jouw vriend(in) in het buitenland? 

oorbellen nederlandse vlag lucardi armband nederlandse vlag lucardi

Sieraden met Nederlandse symbolen bij Lucardi

Ben jij benieuwd geworden? Op onze website vind je alle sieraden uit de Dutch collection. De complete collectie bestaat uit oorbellen, kettingen, armbanden, bedelarmbanden en ringen. Alle sieraden uit deze collectie zijn gemaakt van het sterling zilver. Hiernaast zijn de sieraden allemaal gerhodineerd, en ook verkrijgbaar in zilver goldplated. Zoek jij wat extra sprankeling in jouw sieraad? Dan zijn er ook items afgewerkt met zirkonia! 


Een moment geduld, alsjeblieft!

loading..