Tijdloos en o-zo lief, de hartjessieraden. Persoonlijk kan ik hier geen genoeg van krijgen, want eerlijk is eerlijk, hartjes kunnen voor jong én oud. Speciaal voor Valentijnsdag heb ik daarom een lijstje opgesteld met daarin mijn favoriete hartjessieraden. Het heeft even wat tijd gekost om het samen te stellen, want met inmiddels een paar honderd (!) sieraden met hartjes in het assortiment bleef ik vaak even hangen bij leuke eyecatchers. Mocht je nog je twijfels hebben of je voor een hartjesvorm gaat, dan hoop ik je na deze blog overtuigd te hebben!

Oorbellen met hartjeshangers

Een van de meest opvallende sieraden zijn toch wel de oorbellen en zeker als dit met een leuke opvallende hanger is. Persoonlijk vind ik altijd de oorbellen met kristallen opvallend en het geeft nét even die extra sparkle aan je outfit. Mochten oorhangers niet helemaal jouw ding zijn maar wil je wel voor sparkles gaan, dan zijn er ook de leuke oorstekers in de vorm van een hartje: met een open hart of juist een massief hartje.

Valentijnsdag setjes

Ben je nog op zoek naar een leuk cadeautje en wil je iets met liefde geven? Dan zijn de hartjes cadeausets het perfecte cadeau! Als je een klein budget hebt zijn de byoux cadeausets een leuk idee, deze zijn er al vanaf € 4,99! Voor een ander leuk hartjessetje kun je ook kiezen voor een van onze bestsellers, een leuke zilveren armband en ketting met hartjesvorm, deze zijn er al vanaf €29,99! Met wat meer budget zou ik zeker gaan voor een combinatie van een horloge met een armband en ketting, naar mijn mening een tijdloos setje met een mesh horloge en een hartjesarmband.

9 Karaat hartjeskettingen

Hierboven hebben we vooral zilveren sieraden besproken, maar wat we steeds vaker als trend voorbij zien komen zijn de 9 karaat sieraden. Deze sieraden bestaan voor 33,75% uit puur goud, waar 14 karaat sieraden 58,50% uit puur goud bestaan. Dit geeft de mogelijkheid om voor een leuk prijsje gouden sieraden te kopen. De 9 karaat hartjeskettingen zijn hierbij mijn favoriet. Een van de leuke trends die we vaker terug zien komen, zijn de kettingen met medaillons. Ook kun je bij de 9 karaat kettingen kiezen voor een open hartjeshanger, of een massief hartjeshanger.  


 

Wellicht nog een leuke laatste tip voor Valentijnsdag.. Mocht je geen interesse in een sieraad hebben, dan hebben we nog een aantal leuke hartjesaccessoires. Wat dacht je bijvoorbeeld van leuke fluffy sleutelhangers of een leuke hartjespen? Altijd goed!

Happy Valentine’s Day! 


Een momentje, we updaten jouw winkelmand!

loading..