Tegenwoordig gaat niemand meer de deur uit zonder een goede dosis sieraden om gedaan te hebben. Het maakt outfits helemaal af, want zelfs de meest basic outfit kunnen lekker opvallen met een mooi paar oorbellen of goed gemixte armcandy. Maar hou je vast, er is inmiddels weer iets nieuws opgedoken in sieradenland want: quotes zijn hot!

Tegenwoordig wordt menig modemeisje gespot met minimaal één of meerdere sieraden voorzien van een inspirerende tekst of quote. Vooral de armbandjes zijn niet aan te slepen in modeland. Ook wel logisch, aangezien zo’n armbandje een subtiele maar mooie reminder is om bijvoorbeeld tóch je dromen na te gaan jagen of 

simpelweg lief te hebben. En het soort armbandje? Dat kan in de vorm van een subtiel armbandje, een mooie bangle of elastieken armbandje met een zilveren plaatje, alle drie schitteren prachtig om je pols. Én, zijn altijd leuk te combineren met elkaar of een horloge!

Inspireer anderen

Natuurlijk zijn quotes en betekenissen voor iedereen anders. Daarom is het nét zo leuk om je eigen tekst of quote te laten graveren op een zelf gekozen Friends Forever armbandje. Je kunt ervoor kiezen om simpelweg één woord te laten graveren, of een mooi kort zinnetje dat jouw inspireert. Op die manier heb je én je unieke, persoonlijke armbandje, én wie weet inspireer jij de mensen om je heen wel met jouw favoriete quote. Het is immers inspireren en geïnspireerd worden niet waar ;)?

Het mooiste van alles is dat je de armbandjes van Lucardi lekker lang kan dragen, doordat ze zijn gemaakt van staal of zilver. Hierdoor kan je lekker lang genieten van jouw kleine beetje inspiratie. Bekijk hier alle plaatarmbandjes en laat je inspireren!


Een momentje, we updaten jouw winkelmand!

loading..