Misschien zijn het wel de sieraden die het meest zichtbaar zijn, en daarom kun je dit sieraad uniek maken door er een persoonlijke touch aan te geven: Kettingen met leuke hangers!

Sieraden hangers bij Lucardi 

Er is een collectie die het uitlichten waard is, bijvoorbeeld de 9 karaat hangers. De 9 karaat hangers zijn verkrijgbaar in verschillende maten en vormen, waaronder een hartjesvorm (kun je laten graveren!), een kruisje of een wereldkaart. Helemaal persoonlijk zijn de medaillon hangers. Benieuwd naar het 9 karaat materiaal? Meer info over dit mooie materiaal vind je hier!

Naast dat we hangers in verschillende materialen in het assortiment hebben, zijn het vooral de verschillende hangervormen die de collectie zo leuk maken! Zo kun je jouw ketting compleet personaliseren door een leuke hanger, maar ook combinaties van hangers maken.

Om alvast wat inspiratie te geven, hebben we hieronder een aantal combinaties van hangers voor je geselecteerd!

hangers lucardi

Dierenhangers

Een populaire trend is ook sieraden van dieren, of juist van een pootje met de naam van jouw huisdier erop gegraveerd. Check de leuke zilveren hangers hieronder voor inspiratie! 

 

Deze combinatie is een leuk cadeau voor grote dierenliefhebbers, zo kun je bijvoorbeeld de naam van jouw huisdier laten graveren, in combinatie met een dierenhanger.

Of ben jij fan van een hanger met jouw initaal? Persoonlijke sieraden zijn erg trendy, dus neem een kijkje tussen de verschillende mogelijkheden. Vaak zie je dat de voorletters van man of kinderen in meerdere hangers aan de ketting gedragen worden. Leuk om op deze manier de mensen die je liefhebt dichtbij je te hebben! Weet jij al voor welke combinatie je gaat?! 

lucardi hangers voor ketting


Een momentje, we updaten jouw winkelmand!

loading..