30% korting op alle 9 karaat, zilveren & stalen sieraden* Shop nu!

Een persoonlijk sieraad is prachtig om te dragen én om te geven! In welke maand kreeg jij een relatie met jou lief? Wij introduceren de Love Month Stone: de maandsteen sieraden. Lucardi heeft een collectie gelanceerd met sieraden met een prachtige maandsteen. Elke steen heeft een andere betekenis en kleur, waardoor de twaalf verschillende opties allemaal uniek zijn. De maandstenen zijn te vinden in oorbellen, ringen en kettingen, waarmee je ook kan combineren. Is er één kleur die je gewoon prachtig vind? Uiteraard kan je dan ook gewoon kiezen voor jouw favoriete maandsteen! Ben jij benieuwd naar jullie maandsteen? Hieronder zetten we ze allemaal op een rijtje!

Maandsteen januari
Maandsteen februari
Maandsteen maart
Maandsteen april
Maandsteen mei
Maandsteen juni
Maandsteen juli
Maandsteen augustus
Maandsteen september
Maandsteen oktober 
Maandsteen november
Maandsteen december

Welke maandsteen heb ik?

Er zijn verschillende maandstenen in de nieuwe Love Month Stones collectie van Lucardi. De sieraden uit deze collectie zijn gemaakt van zilver met een laagje rhodiumplating óf goldplating. Voor elke maand is er één kleur steen, waarbij je in totaal uit twaalf stenen kan kiezen voor jouw ketting, oorbellen of ring. 

Maandsteen januari: Garnet

maandsteen januari

Maandsteen februari: amethyst 

   

Maandsteen maart: aquamarine

maandsteen lucardi

Maandsteen april: white

Maandsteen mei: emerald

Maandsteen juni: lavender

Maandsteen juli: ruby

Maandsteen augustus: peridot

Maandsteen september: sapphire

Maandsteen oktober: pink

Maandsteen november: yellow

Maandsteen december: blue topaz

Ook mooi: Sieraden met edelsteen of geboortesteen

Op zoek naar sieraden met edelstenen of een geboortesteen? Ook deze hebben wij in de collectie! Er zijn veel keuzes en daarom is jouw sieraad altijd uniek. Voor Valentijn is dit dan ook een ideaal cadeautje, omdat het een persoonlijke betekenis heeft. 


Een moment geduld, alsjeblieft!

loading..