Eindelijk mogen we het zeggen! Exclusief bij Lucardi vind je nu een nieuwe collectie kids sieraden ontworpen door influencer MeisjeDjamila! Lees snel deze blog en ontdek alle sieraden in deze collectie.

Djamila is een YouTube’ster, zangeres en actrice. Al jaren maakt ze video’s op haar YouTube kanaal MeisjeDjamila waar ze inmiddels meer dan 1.35 miljoen abonnees heeft. Op jonge leeftijd begon zij met het schrijven van eigen liedjes en ze heeft zelfs een eigen muziekalbum uitgebracht. Djamila heeft inmiddels ook meerdere acteerklussen gedaan. Zo speelt zij onder andere in de populaire Misfit films.  

Misschien had je het al gezien maar Djamila had iemand uitgenodigd om de shoot mee te doen, namelijk Jayanna! Volg jij Djamila en Jayanna al via hun socials?

De Lucardi x Djamila collectie bestaat uit 4 verschillende thema’s: star, love, dream en Djamila haar eigen naam. Wist je dat Djamila de sieraden helemaal zelf ontworpen heeft? In de collectie vind je maar liefst 56 (!) sieraden en deze bestaan uit zilveren en goldplated kettingen, armbanden, oorringen, enkele oorstekers en ringen.

De kettingen en armbanden hebben zowel een woord als een symbool. Dit maakt de sieraden extra speels. De woorden en symbolen vind je ook los als een paar oorringen, zo kun je zelf bepalen welke oorringen jij wilt combineren met je ketting en armband. Ben jij juist groot fan van een earparty? In de collectie vind je ook losse oorstekers al vanaf 7,99! Geen look is natuurlijk compleet zonder een matching ring. De ringen hebben ook een woord en symbool. Eigenlijk krijg je dus twee ringen in een. Combineer van elk thema de bijpassende sieraden of kies er juist voor om de verschillende thema’s met elkaar te mixen en matchen.

Wil jij nog meer inspiratie? Bekijk dan de video die we hebben opgenomen met Djamila. Have fun watching én shopping!


Een moment geduld, alsjeblieft!

loading..