Wij van Lucardi zijn dol op Moederdag! Want op deze ene speciale dag in het jaar bedanken wij graag onze Moeder voor alles wat ze in het afgelopen jaar voor ons heeft gedaan.

Een moeder met een hart van goudJe moeder staat iedere dag voor je klaar, dag in dag uit. Heb je advies nodig? Dan is zij de perfecte persoon die je kan helpen met al je vraagstukken. Een moeder met zo’n hart van goud, verdient een mooi en persoonlijk cadeau! En wat illustreert haar nu beter dan een sieraad met een hart van écht goud? Wat dacht je van een mooi 14 karaat gouden kettinkje met hart en zirkonia? Of deze 14 karaat ketting met dubbele hartjes? Perfect om je moeder te vertellen dat jullie harten altijd samen samen zullen zijn!

 
Plagen als de beste
Natuurlijk is het ook leuk om zo nu en dan een geintje uit te halen met je moeder, want van wie zou je nou jouw leuke humor hebben? Van je moeder natuurlijk! Wij van Lucardi bedachten daarom een leuke actie die je met je Moeder kan uithalen op 13 mei! Bij besteding van €20,- of meer krijg je een gratis ‘Mama, de liefste’ tattoo. Deze plak tattoo kun je snel en gemakkelijk aanbrengen voordat je je Moeder verrast met een bezoekje, en haar met je nieuwe aanwinst de stuipen op het lijf jagen. Nadat je moeder is bekomen van de schrik kun je uiteraard je moeder verrassen met het échte cadeau, namelijk een mooi sieraad van Lucardi!

Ben jij nog op zoek naar een mooi cadeau die perfect bij je moeder past en kun je wel wat hulp gebruiken? Gebruik dan onze gemakkelijke giftfinder! Daarmee vind ik in een paar klikken het perfecte cadeau voor Moederdag!  
 

Een momentje, we updaten jouw winkelmand!

loading..