Je hebt onze Bali Treasures collectie vast al eens eerder gezien. Deze collectie bestaat uit zilveren sieraden. Je kan hierbij denken aan bijvoorbeeld Bali oorringen,  fijne ringetjes en stoere armbanden. Ook hadden we de populaire dierensieraden toegevoegd aan de Bali Treasures lijn. Dit bestond uit kettingen, oorbellen en armbanden van verschillende diertjes.

Deze collectie was zo ontzettend populair dat we nieuwe variaties hebben toegevoegd. De dierensieraden zijn nu ook te koop met luipaarden, bijen, kreeften, pinguïns, papegaaien en zeepaarden. How fun and wild! But that’s not all.. Ben jij iemand die meer fan is van het dragen van goudkleurige sieraden? Deze collectie is nu ook te verkrijgen in goldplated!

Deze schattige sieraden zijn perfect om te combineren met dierenprintjes maar zeker ook leuk met een basic shirt. Uiteraard kan je de kettingen combineren met andere minimalistische kettingen voor een layered effect. Het is maar net waar jij zin hebt! De armbandjes  zijn perfect om te combineren met het horloge die je dagelijks naar je werk of school draagt. Ben je toch meer van de gezellige earparty’s? Zelfs dat is een optie met deze collectie! Tip: mix and match verschillende dieren met elkaar voor een speelser effect. Het is tegenwoordig helemaal trendy om verschillende oorbelletjes in te hebben.

Nu komt natuurlijk de grootste vraag: welk dier vind jij het leukst om te verwerken in je sieraden?


Een momentje, we updaten jouw winkelmand!

loading..