De choker kennen we natuurlijk van vroeger, maar sinds een tijdje is deze accessoire ook weer teruggekeerd in het straatbeeld. Sinds deze zomer verschijnen er ook steeds meer minimalistische chokers in het modebeeld en groeit de populariteit van deze minimalistische kettinkjes met de dag. Door de subtiele maar fijne afwerking van deze chokers zijn ze de perfecte aanvulling voor je dagelijkse outfit en ideaal om te mixen en matchen met andere kettingen.


Zo kun je de chokers combineren met de minimalistische kettinkjes van onze More Stories collectie, die ook tot deze minimalistische sieradentrend behoren! Door ‘layering’ toe te passen, waarbij je de choker vrij kort draagt en bijvoorbeeld een More Stories kettinkje wat langer, geef je je outfit een speels maar vrouwelijk uiterlijk.

Ook kun je ervoor kiezen om enkel een minimalistische choker te dragen, om daar alle aandacht op te vestigen. Door de diversiteit aan minimalistische chokers, zoals een variant zonder poespas, eentje met veertjes e
n de bar variant, is de keuze ruim en kun je de choker kiezen die bij jou past!


Omdat wij van Lucardi groot fan zijn van deze minimalistische chokers, hebben we besloten er een aantal zilveren varianten aan ons assortiment toe te voegen! De nieuwe chokers zijn vanaf nu te koop vanaf een prijs van 29,99!
 

Een momentje, we updaten jouw winkelmand!

loading..