30% korting op alle 9 karaat sieraden. Shop nu!

Een smartwatch is niet meer weg te denken als accessoire. Bij Lucardi hebben we ons assortiment uitgebreidt met een collectie smartwatches! Hoe draag je een smartwatch nou precies, wat zijn de opties en hoe combineer je een smartwatch bij andere sieraden? We leggen het je graag uit in onze sieraden blog! 

Welke opties zijn er op de smartwatch van Axcent?

Een smartwatch aanschaffen heeft meestal een iets andere reden dan het kopen van een horloge. Een horloge is tegenwoordig eigenlijk niet meer nodig voor het checken van de tijd, het is een echt accessoire geworden, vooral bij mannen is dit het sieraad dat vaak wordt gedragen. Maar een smartwatch meet van alles, waardoor je inzichten krijgt over jouw gezondheid door het bijhouden van de hartslag, bloeddruk, zuurstofgehalte, het aantal stappen wat je zet en ga zo maar door. Daarnaast is het uiteraard óók mogelijk om de tijd te zien op een smartwatch. De collectie aan smartwatches bestaat uit meerdere leuke modellen met verschillende kleuren zoals rood, blauw of neutraal zwart.  

blauwe smartwatch lucardi smartwatch blauw lucardi

Hoe combineer je een smartwatch

Een smartwatch is leuk, maar hoe combineer je deze nou met andere sieraden? De smartwatches zijn te dragen door zowel mannen als vrouwen, want je kan het horlogebandje verstellen naar jouw voorkeur. Mannen kunnen bij een smartwatch bijvoorbeeld een stalen armbandje dragen, maar dit is niet nodig, want de smartwatch steelt vaak al de show! Voor vrouwen is het leuk om bijvoorbeeld aan de andere hand leuke ringen of armbandjes te dragen, zodat het niet te druk wordt naast de smartwatch. Als je erg houdt van het combineren van accessoires, kan je er voor kiezen om een paar subtiele armbandjes te dragen bij het horloge. 

Zo werkt de smartwatch!

Ben jij helemaal er helemaal klaar voor om een smartwatch aan te schaffen, maar ben je nog benieuwd hoe dit in de praktijk werkt? Wij hebben in een filmpje op een rijtje gezet wat je er allemaal mee kan het en hoe de functies precies werken. Check it out! 


Een moment geduld, alsjeblieft!

loading..