2+1 gratis op alles*. Combineren is mogelijk. Shop nu!

Op 14 december hebben we te horen gekregen dat Nederland helaas weer in lockdown gaat. Dit betekent ook dat de niet-essentiele winkels moeten sluiten, wat ook de Lucardi winkels raakt. Al onze winkels zijn vanaf 15 december gesloten voor reguliere winkelbezoeken. Dit vinden we uiteraard erg jammer, maar we vinden het ook belangrijk dat we allemaal gezond blijven. Graag willen we jullie wel voorzien van informatie over wat er wél mogelijk is, zodat jij alsnog jouw kerstcadeautjes voor de feestdagen in huis hebt. 

Wat kan er wel? Bestel online!

Graag kijken we naar wat er wel kan. Via de webshop van Lucardi kan je uiteraard nog gewoon jouw sieraden, horloges en accessoires bestellen. We leveren jouw pakketje iets anders dan je gewend bent in verband met de grote drukte van de online bestellingen. Normaal zijn de items altijd ingepakt als jij aangeeft dat het een cadeautje is, maar nu zullen de verpakkingsmaterialen los worden meeleveren. Zo kan je zelf de cadeautjes inpakken. 

Wat kan er wel? Bezorgen via de winkel

Omdat we verwachten dat er grote drukte zal zijn bij de leveranciers die jouw pakketje zullen bezorgen, is er ook een extra afleveroptie toegevoegd. Deze heet "Bezorgen via de winkel", en is beschikbaar als jouw bezorgadres op fietsafstand van een van onze winkels is. Een van onze winkelmedewerkers zal dan de volgende werkdag contact met jou opnemen voor een bezorgafspraak. 

Wat kan er wel? Reparaties en speciale bestellingen

Onze Lucardi winkels zijn gesloten voor reguliere winkelbezoeken, maar je kan nog wel bij ons terecht voor reparaties. In dit geval kan je contact opnemen met onze winkels om een afspraak te maken. De contactgegevens van al onze filialen vindt je op deze pagina. Heb je al een reparatie of speciale bestelling die nog moet worden opgehaald, zoals trouwringen of naamsieraden? Dan wordt er contact met jou opgenomen om een afspraak te maken of samen tot een andere oplossing te komen. 

Nieuwe maatregelen bij Lucardi, in het kort:

  • Het is 24 uur per dag mogelijk online jouw sieraden te bestellen op www.lucardi.nl
  • Onze winkels zijn dicht voor klanten, maar je kan een afspraak maken voor reparaties
  • Als je voor 15 december een bestelling hebt geplaatst die je in de winkel zou ophalen, wordt er contact met jou opgenomen voor de beste oplossing
  • Er is een nieuwe aflevermogelijkheid: "Bezorgen via de winkel", als jij in de nabijheid van een winkel woont. Eén van onze winkelmedewerkers zal jouw pakketje dan afleveren. Er wordt altijd contact met jou opgenomen voor het bezorgmoment. 

We hopen je snel weer te zien in onze winkels en tot die tijd: stay safe & healthy!

Liefs, 

Team Lucardi


Een moment geduld, alsjeblieft!

loading..