Iedereen heeft wel een voorkeur in kleur qua kledingstijl. De ene draagt het liefste rood, de ander heeft alleen maar zwart in de kast. Maar wist je dat de kleur die je het liefste draagt veel kan zeggen over je persoonlijkheid?  Lees snel verder wat jouw favourite colour over je vertelt…   

Rood

Als je vooral rood draagt ben je een persoon die niet bang is om op te vallen. Je zit vol passie en kan ergens volledig voor gaan als je je zinnen er op het gezet. Je bent lekker impulsief en hebt ook een zachte warme kant, die houdt van romantiek!

Roze

Is jouw favoriete kleur roze dan heb je een warme persoonlijkheid en houdt van gezelligheid! Je hebt het liefst een heleboel mensen om je heen en iedereen kan ook bij je terecht. Zowel voor een beetje vrolijkheid, als een stukje troost.

Blauw

Je bent een persoon een persoon die streng voor zichzelf kan zijn, je wil de doelen die je voor jezelf stelt graag halen, aan de andere kant ben je wel tolerant naar anderen. Je laat mensen in hun waarde en bent begripvol. Je denkt goed na over wat je zegt en wil mensen niet graag

Groen

Als je veel groen draagt dan heb je een rustige persoonlijkheid. Je straalt kalmte uit en mensen komen graag naar je toe voor je advies, want je bent heel eerlijk en oprecht.

Paars

Draag jij het liefst paars, dan ben je iemand die heel intuïtief leeft. Je hebt een grote fantasie en houdt er van om anders te zijn dan anderen en een vleugje mysterie met je meedragen.

Wit

Wit staat voor helderheid. Bij jou is het ‘what you see is what you get’, je bent precies zoals je bent, een open boek dus. Je houdt niet van onrechtvaardigheid en oneerlijkheid en zal mensen altijd willen helpen.

Zwart

Draag je vaak zwarte kleding, dan straal je elegantie uit. Je bent goed in overzicht houden en planningen maken en je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Je hebt een ijzersterke mening en bent niet makkelijk van je standpunt af te brengen. 

De kleur die je het mooiste vind, past waarschijnlijk goed bij jouw persoonlijkheid. Je straalt er onbewust mee uit wie je bent.  De collectie van Lucardi is boordevol kleur je je vindt er allerlei sieraden en horloges in alle kleuren van de regenboog. Welke variant en welke kleur je ook kiest, laat de boodschap duidelijk zijn: Show your true colours! Bekijk hier één van de kleurijkste collecties van Lucardi, Colours by Kate!  


Een momentje, we updaten jouw winkelmand!

loading..