Moeders, oma’s, tante’s opgelet:  we krijgen bij Lucardi een superleuke nieuwe kindercollectie! Een collectie voor de kleine meiden die gek zijn op hartjes, bloemetjes en bling.

Voor de echte prinsesjes

We kennen de kleine mini-prinsesjes allemaal wel: de meisjes die houden van veel kleurtjes, dol zijn op zichzelf mooi maken en die blij worden van heel veel glitter and glamour. Als jij zo’n meisje in je omgeving hebt, dan kun je die binnenkort blij maken met een hele schattige nieuwe collectie: de Little Miss Lovely sieraden!

Een tipje van de sluier

De collectie wordt pas in oktober gelanceerd, maar we kunnen alvast een tipje van de sluier oplichten: het staat in het teken van schattige vormpjes en is in 10 vrolijke en speelse kleurtjes te krijgen. Zo kun je haar favoriete kleurtje cadeau geven, of juist lekker veel kleurtjes met elkaar combineren. De collectie is helemaal van staal met gekleurde zirkonia steentjes.  Ook horloges zijn in de kindercollectie te koop met een bloemetje van glitters op de wijzerplaat.

Dus het duurt nog wel een tijdje voor deze collectie in de winkel ligt, maar dan is het ook meteen perfect voor in de schoen, onder de kerstboom, of gewoon zomaar natuurlijk! Je vind hier de huidige kids collectie van Lucardi.


Een momentje, we updaten jouw winkelmand!

loading..