Jij bent uitgenodigd om het nieuwe kleine wonder te komen bekijken. Je wilt dan natuurlijk niet met lege handen aankomen. Sokjes, rompertjes en speentjes kunnen papa en mama nooit genoeg hebben. Maar wat is nu echt leuk om te geven? Voor nu maar ook voor de toekomst.

Kinderbestek

Het duurt natuurlijk wel even voordat de kleine zijn of haar eerste hapjes gaat eten maar hoe leuk is het om een besteksetje cadeau te doen?! De besteksetjes zijn vaatwasser bestendig en versierd met leuke printjes van bijvoorbeeld dieren, prinsessen, smurfen en nog veel meer!

Spaarpot

Je kunt er niet vroeg genoeg mee beginnen, sparen! Euro’s die de ouders krijgen als cadeau maar ook later voor de rapporten en andere mooie prestaties van de baby. Die kun je niet rond laten slingeren. Daarom geef jij natuurlijk een mooie spaarpot cadeau.

Haarlokdoosje

Een mooi zilveren doosje om het eerste haarlokje van de baby in te bewaren. De eerste knipbeurt is een herinnering en met dit haarlokdoosje zorg jij dat die herinnering tastbaar blijft!

Tandendoosje

Super spannend als de eerste tandjes gewisseld worden. Voor elk kind is het een belevenis. Hoe lief is dit tandendoosje om de eerste tandjes in te bewaren? Het is ook nog eens een super origineel cadeau om te geven!

Maak je kraamcadeau nog persoonlijker..

Elk cadeau is leuk om te krijgen maar wanneer een cadeau ook nog eens gepersonaliseerd is, is dat helemaal speciaal! Lucardi heeft een aantal geschenkartikelen die je al kan laten graveren vanaf €7,99. Graveer bijvoorbeeld de naam van de kleine telg in zijn of haar eerste besteksetje, spaarpot of tandendoosje. Bekijk hier alle artikelen die je kan laten graveren.

En.. heb jij jouw keuze al gemaakt?


Een momentje, we updaten jouw winkelmand!

loading..