Shopping Days! 20% extra korting op alles* Shop nu!

Het grootste gedeelte van de Lucardi collectie bestaat uit een dames- en kindercollectie, maar heb je wel eens onze herenartikelen op de website of in de winkel bekeken? Bekijk nu de 5 populairste mannen horloges!

Naast de herenarmbanden en –ringen bestaat een groot gedeelte van de herencollectie uit de herenhorloges. Je vindt er horloges in allerlei maten, soorten en prijzen, en is zeker de moeite waard om voor jezelf of voor jouw vriend/man/neef/broer te bekijken. Aangezien de trends voor heren horloges regelmatig veranderen hebben we hieronder de leukste horlogetrends van dit moment op een rijtje gezet. Mocht je op zoek zijn naar een cadeautje voor jezelf of een ander, dan vind je hier een top 5 aan inspiratie!

Regal horloges en cadeausets

Wellicht een van de merken die we inmiddels het langst in het assortiment hebben, maar waar we continue vernieuwend mee zijn in horlogemodellen, zijn de Regal horloges. Een van onze bestsellers is het Regal horloge met een leren band of onze Regal horloges uit de XL collectie. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, onder andere met een zwarte, een bruine of een grijze leren band. Het leuke van deze horloges is dat sommige Regal modellen ook in cadeausets te verkrijgen zijn. Dit is een combinatie van een leuk Regal horloge met een stalen armband. Vanaf 39,99 euro heb je een complete cadeauset met horloge en armband!


 

Nieuwe collecties: Skagen en Fossil!

Met enige regelmaat krijgen wij nieuwe collecties horloges binnen en zo kregen we onlangs een collectie Skagen en Fossil horloges binnen, met zowel een dames- als een herencollectie. Bij de herencollectie zien we diverse horloges, met zowel een mesh horlogeband als een leren band. Ga je meer voor een trendy horloge die we nu vaak tegenkomen, dan zijn de Skagen horloges met mesh band of de Fossil horloges met een mesh band een tip!

Ga je meer voor een tijdloos model wat overal goed mee te combineren is, dan zijn de horloges met leren band aan te raden. Hierbij heb je bij de Fossil collectie keuze uit verschillende kleuren wijzerplaat, en bij de Skagen horloges zijn dit meer de basic modellen. 
 

Casio: Retro of een sporthorloge?

Een van onze bekende merken is Casio. Inmiddels hebben we bij Lucardi een groot assortiment Casio horloges  opgebouwd, en met enige regelmaat worden hier nieuwe modellen aan toegevoegd. Zo zie je nu al tijden de Casio Retro horloges met een goudkleurige, zilverkleurige of zwarte metalen horlogeband. Dit is een leuk cadeau om jouw vriend of broer cadeau te geven! En zoals de naam van het model al aangeeft, deze horloges komen altijd weer terug in de mode. Het is echter ook de moeite waard om door te scrollen bij de Casio horloges, want hier vind je  de bekende sportmodellen met o.a. stopwatch- en alarmfuncties.

Pulsar horloges

Wellicht heb je Pulsar al wel eens op televisie voorbij zien komen, maar de Pulsar horloges zijn populair! De modellen en het uurwerk zijn over het algemeen wat groter, met een keuze tussen Chronograaf horloges, Solar en Quartz uurwerken. De stalen modellen zijn al verkrijgbaar vanaf ongeveer 70,00 euro, de leren modellen vanaf ongeveer 50,00 euro.

Hot & Tot horloges

Het laatste merk mag zeker niet onbenoemd blijven! Wanneer je op zoek bent naar iets totaal anders, iets origineels en een trendy model horloge, dan is HOT&TOT het merk wat een leuke collectie aan horloges aanbiedt. De houten horloges van HOT&TOT zijn ongekend populair! Het lichte of het donkeren hout van de horloges, in combinatie met de gekleurde horlogeplaten zijn dé trendy modellen van dit moment. Daarnaast heb je de keuze tussen een vierkant en een rond model, dus genoeg afwisseling en de moeite waard om de collectie te bekijken.


Een moment geduld, alsjeblieft!

loading..