De zomer is altijd een periode waarin veel nieuwe trends opduiken. Na een winter lekker warm gekleed te zijn in 

fluffy truien en grote sjaals zijn veel mensen toe aan een change of wardrobe. We kijken dan altijd met plezier uit naar de luchtige en kleurige outfits van de zomer versierd met leuke accessoires. Haarbanden 1

Deze zomer zien we een trend die weer helemaal terug is van weg geweest, sjaaltjes in het haar!

In de jaren 50 werden sjaaltjes al volop als haaraccessoires gedragen op verschillende manieren. Er waren toen al grote stijliconen zoals Grace Kelly en Audrey Hepburn die helemaal fan waren van de trend en maakte de haarsjaaltjes hot!

Mode verandert constant en ook al doet de haarsjaaltjes trend van nu ons denken aan vroeger, ook deze is wel iets anders dan in de fifties. 

Toen werden de sjaaltjes over heel het hoofd gedragen en 

Haarbandjes 2

tegenwoordig zien we ze vooral als haarband terug komen. Op deze manier geef je je outfit een lekkere zomerse look én kan je op een fasionable manier je haar uit je gezicht houden bij warm weer! Het knopen van het haarsjaaltje kan even lastig zijn, maar gelukkig is hier een oplossing voor bedacht. De haarsjaaltjes zien eruit alsof ze om geknoopt zijn maar hebben stiekem een elastieken band waardoor je het heel makkelijk om doet!

De haarsjaaltjes waar we nu helemaal gek op zijn zie je terug komen in de leukste kleurtjes en met de vrolijkste printjes. Draag bijvoorbeeld een fel kleurtje bij jouw witte strand jurkje of ga voor een palmblad motief voor die echte summer feeling!

Shop ze in onze webshop.


Een momentje, we updaten jouw winkelmand!

loading..