Black Friday weekend: 25% extra kassakorting op bijna alles. Shop nu!

Myla by Britt Scholte

Myla by Britt Scholte

Ken jij de sieradencollectie van Britt Scholte al? Exclusief bij Lucardi vind jij deze prachtige items die zijn gelanceerd in samenwerking met Britt. De collectie die is gelanceerd in november heeft de naam "Myla", wat staat voor "geliefd". Deze naam is gekozen door Britt omdat "geliefd zijn" veel voor haar betekent. Ze zegt hier het volgende over: ‘’Het is voor mij heel belangrijk dat iedereen zich geliefd voelt. Het maakt niet uit wie je bent, wat je doet of hoe je eruit ziet. Iedereen verdient liefde van anderen maar ook van zichzelf. Daarom ben ik samen met Lucardi deze sieradenlijn gestart zodat iedereen zich geliefd kan voelen zodra zij in de spiegel kijken of door je liefde te tonen aan degenen die je dierbaar zijn. Ik voel mij geliefd door alle belangrijke mensen in mijn leven.’’

Sieradencollectie van Britt Scholte

De sieradencollectie Myla bestaat uit meer dan 50 items, waaronder armbanden, kettingen, ringen en oorbellen. Alle sieraden zijn gemaakt van het materiaal staal met een 18k goldplating. Dit betekent dat je de collectie dus perféct kunt combineren en samen kunt dragen. Zo hoef je niet meer op zoek naar een matchende armband bij een ring, maar kan je het meteen als set aanschaffen. En wist je dat er meerdere sieraden van deze collectie zijn vernoemd naar belangrijke personen in het leven van Britt? Je leest hier alles over in onze blog! 

Waterproof sieraden van staal met goldplating

Alle sieraden in de Myla collectie zijn gemaakt van staal. Maar omdat prachtige goudkleurige items niet mochten ontbreken, hebben een deel van de sieraden een goldplating van 18 karaat goud. Deze plating zorgt voor een prachtige gouden kleur waardoor je de sieraden mooi kan combineren met je andere gouden sieraden. Naast de looks zorgt het gebruik van deze materialen er ook voor dat de sieraden waterproof zijn! Zo kan je dus zonder zorgen leuke dingen doen met jouw waterproof oorbellen in of enkelbandje om!

Online sieraden bestellen van Britte Scholte bij Lucardi

Weet jij al welke sieraden jij gaat kiezen? Dan kan je deze meteen bestellen, en als je voor 21.00 besteld op een werkdag, heb je ze de volgende dag al in huis! Daarnaast gaat het bestelproces erg makkelijk, en kan je betalen met onder andere iDeal, AfterPay or VISA. Wil je graag iemand verassen? Dan kan je jouw pakketje ook laten afleveren op het adres van een ander, zonder dat hier factuurgegevens van jou bij zitten! Je kan zelfs jouw sieraden mooi laten inpakken.

Een moment geduld, alsjeblieft!

loading..