YES ben jij ook zo blij dat het festivalseizoen weer begonnen is? Hierbij hoort natuurlijk de perfecte look, zodat jij lekker kunt shinen tijdens het dansen. Om het je gemakkelijk te maken, hebben we een aantal producten voor je uitgezocht, die niet mogen ontbreken bij jouw festivallook!

Eigenlijk kan je nooit te veel sieraden dragen bij je festivallook. Je kan de sieraden lekker met elkaar combineren om je eigen ringparty te maken, veel earcandy te showen of door de leukste kettinkjes te layering. Vooral de More Stories collectie en de Bali Treasures collectie zijn hier helemaal perfect voor! Deze collecties bestaan uit mooie subtiele sieraden, die goed gemixt en gematched kunnen worden. Hieronder hebben we een aantal inspiratie foto’s voor je op een rijtje gezet. Laat dat feestje maar komen!

              

 

Wat ook echt niet mag ontbreken aan jouw festivallook zijn de enkelbandjes, een echte musthave deze zomer! Of de zon nu schijnt of niet, de enkelbandjes maken je outfit echt af. We hebben een steeds groter assortiment enkelbandjes voor elk budget. Er zijn nu niet alleen zilveren enkelbandjes verkrijgbaar bij Lucardi, maar ook 9 karaat en zelfs byoux. Dus zoek iets moois uit en combineer ze met elkaar! Hieronder geven we je vast wat ideetjes over hoe je de enkelbandjes leuk kan dragen!

              

 

Is jouw zomer al vol gepland met de leukste festivals, of weet je nog niet zo goed waar je naar toe wilt? Hieronder hebben we een aantal populaire festivals voor je op een rijtje gezet, voor als je nog wat data vrij hebt deze zomer!

Flying Dutch       Amsterdam/ Eindhoven/ Rotterdam     2 juni

Pinkpop              Landgraaf                                            15 – 17 juni

Rock Werchter   Werchter                                               5 – 8 juli

Dance Valley      Velsen-zuid                                          11 augustus

Pukkelpop          Hasselt                                                 15 – 18 augustus

Lowlands            Biddinghuizen                                      17 – 19 augustus

Mysterieland       Haarlemmermeer                                 25 en 26 augustus


Een momentje, we updaten jouw winkelmand!

loading..