De trends blijven je om de oren vliegen en soms is het moeilijk om te bedenken hoe je deze trends kan toepassen bij jezelf. In deze shop de look blog leggen wij je uit hoe je verschillende sieradentrends eenvoudig kan combineren met je dagelijkse outfits! Op die manier kan je voortdurend blijven mixen en matchen! 

 

Minimalistic Madness

De minimalistische trend is up and running! Niet alleen in de wereld van de sieraden maakt de minimalistische trend zijn naam waar, óók in de fashion wereld zien we deze trend volop! Het leuke van deze trend op verschillende vlakken met elkaar kan combineren. Als je houdt van een basic outfit, bestaande uit basis kleuren kan je daar ook je sieraden bij af stemmen. Met de nieuwe sieraden van More Stories kun je eenvoudig blijven mixen en matchen, zonder je outfit te ‘zwaar’ of aanwezig te maken. Juist doordat de minimalistische sieraden subtiel maar toch te zien zijn, maakt dit in combinatie met een natuurlijke make-up look je outfit af en ben je good to go!  

Minimalistic Madness

 

Shop hier de minimalistische sieraden van More Stories

 

Making a statement

Ga je naar een feestje en geef je de voorkeur aan een little black dress? Dan heb je vrij spel wat betreft sieraden en kan je zelfs éxtra uitpakken als je daar zin in hebt. Zo staan grote, opvallende oorbellen zoals de oorbellen van 1920 Vintage perfect bij een simpel jurkje, en geven deze oorbellen je outfit net wat extra glam! Maak je look af met een felrode lipstick, een paar shiny armbanden en een opvallende ring. Op die manier ben je klaar om de show te stelen!
 

Making a statement

Shop de 1920 vintage collectie hier.

 

Classy & Casual

Ben je iemand die van subtiele maar stijlvolle sieraden houdt? En is je stijl te omschrijven als classy en vrouwelijk? Door je stijlvolle kledingstijl te accentueren met de sieraden van Nouveau Vintage of Stay Chic, kun je je outfit de perfecte finishing touch geven! Of je nu van goud- of zilverkleurige sieraden houdt, beide collecties zijn classy en vrouwelijk. De perfecte match met de classy en casual vrouw! 

Classy & Casual

Shop de Nouveau vintage sieraden hier en de Stay Chic cadeausets hier.

 

Chique de frique

Geef je de voorkeur voor een chique look en ben je een weg van goudkleurige sieraden? De combinatie van onze nieuwe gouden sieraden met een mooie, chique outfit geven je alle flair die je als vrouw nodig hebt. Door de subtiele maar minimalistische vormgeving van de sieraden vallen ze voldoende op, maar blijf je een chique uitstraling behouden.
 

Chique de frique

 

Shop hier jouw favoriete goudkleurige damessieraden.

 

Welke van bovenstaande looks is jouw favoriet? Alle sieraden zijn zowel online als in de winkels te scoren! Pick your favourites en stijl je outfit perfect af! 


Een momentje, we updaten jouw winkelmand!

loading..