2+1 gratis op alle zilveren & stalen sieraden*. Combineren is mogelijk. Shop nu!

Mijn eerste oorbellen

Mag jij je eerste oorgaatjes laten schieten? Dat is best een spannend moment! Om je voor te bereiden kan je hier vast lezen hoe het gaatjes schieten in zijn werk gaat.

Wanneer je naar een Lucardi winkel gaat zullen de medewerkers je eerst alle schietoorbelletjes laten zien waar je uit kan kiezen. Zo zijn er bijvoorbeeld hele leuke bloemetjes of een glinsterend steentje. Daarna mag je op de kruk gaan zitten en zal de winkelmedewerker een stipje zetten, om te laten zien waar de oorbelletjes komen te zitten. Wanneer jij en je ouders of verzorgers dit goed vinden worden de oorbelletjes in het apparaat gedaan om te schieten. Het schieten klinkt heel spannend maar is eigenlijk zo voorbij. Na het prikken zullen je oren wel even rood en gevoelig zijn maar dit gaat vanzelf weer over.

Om zo snel mogelijk mooie nieuwe oorbellen in te mogen is het belangrijk dat je de oorgaatjes goed verzorgt na het schieten. Je moet de oorgaatjes minimaal 2 keer per dag schoonmaken en goed opletten dat je er niet met vieze handen aan komt. Na 6 weken zijn de gaatjes genezen en mag je de schietoorbellen omwisselen!

 

Diploma

Als bewijs van jouw dapperheid bij het gaatjes schieten krijg je een mooi diploma mee! Zo heb je altijd een aandenken aan het laten schieten van jouw eerste oorgaatjes. 
Bekijk hier

Aftelkalender

Nadat je gaatjes hebt laten schieten moeten deze eerst genezen voor je nieuwe oorbellen in kan doen. Kan jij niet wachten tot dat moment? Downdload dan de kalender om zo elke dag af te kunnen tellen!
Download hier

Veel gestelde vragen


Mijn eerste oorbellen

Je eerste oorbelletjes… dat is iets om nooit te vergeten! Bij Lucardi vind je de leukste dingen voor als jij binnenkort gaatjes mag laten schieten, van een aftelkalender tot de mooiste kinderoorbellen voor als je straks mag wisselen!

Vind meer informatie over oorbellen schieten bij kinderen

Je eerste oorbelletjes laten prikken is een hartstikke leuke, maar ook wel spannende ervaring. Het moet een fijne herinnering worden! Daarom kan je je op de Mijn eerste oorbellen pagina vast voorbereiden op wat er gaat gebeuren.

Bekijk de ‘Mijn eerste oorbellen’ pagina op de website van Lucardi

Wil jij ook graag gaatjes laten schieten? Bekijk dan alle handige informatie en leuke extraatjes op de Mijn eerste oorbellen pagina. Zo wordt het aftellen tot dat jouw oorbellen worden geschoten nog leuker én weet jij precies wat er te wachten staat! Wil je vast lekker rond kijken bij alle leuke oorbellen die jij straks kan gaan dragen? In onze webshop kan je kiezen uit alle mooie kinderoorbellen!

Online bestellen sieraden en horloges

✓ Op werkdagen voor 22.00 besteld, volgende werkdag in huis ✓ Gratis verzending vanaf  € 29,99  ✓ 60 dagen retourgarantie ✓ Gratis ruilen en retourneren* ✓ Advies en service in 138 winkels ✓ Beste Winkelketen en Beste Webshop in de categorie Mode Accessoires 2022-23

Een moment geduld, alsjeblieft!

loading..