2e paar oorbellen voor de halve prijs t/m zondag 18 augustus! Shop Nu!

Terug

Fotolijst

  • Producten per pagina:
  • Sorteren

Verzilverd fotolijstje

14.99 7,99
Verzilverd fotolijstje met sterren en een beer. Ook zeer geschikt als echo fotolijstje. Geschikt voor een foto met formaat: 10,2 cm x 7,5 cm
Lees meer

Tags:

Doelgroep: Kinderen
Materiaal: Verzilverd
Merk: Gift Items
Steen: Geen

Verzilverd fotolijst met muziek

23,95
Verzilverde fotolijst met muziek.
Lees meer
WebOnly

Tags:

Doelgroep: Kinderen
Materiaal: Verzilverd
Merk: Gift Items
Steen: Geen

Verzilverde fotolijst eerste communie

15,95
Dit verzilverde fotolijstje is speciaal gemaakt om herinneringen te bewaren van de eerste communie.
Lees meer
WebOnly

Tags:

Doelgroep: Kinderen
Materiaal: Verzilverd
Merk: Gift Items
Steen: Geen
  • 1 - 3 van 3
  • |
  • Producten per pagina:

Fotolijst

Iemand een cadeautje geven is leuk en al helemaal als je diegene blij kan maken met een persoonlijk geschenkje. Een fotolijstje met een leuke foto bijvoorbeeld!

Als geschenk een leuk fotolijstje kiezen

Bij Lucardi zijn er voornamelijk fotolijstjes gericht op baby’s. Zo hebben we een lijstje met ‘my First year’ met 12 vakjes waar je foto’s van iedere maand in kunt doen zodat je kunt zien hoe je baby is gegroeid in het afgelopen jaar.  

Weet je wat ook cute is? De echofotolijst die in onze webshop te koop is. Een leuk zilveren fotolijstje met Nijntje waar je de echofoto in kunt doen. De eerste herinnering die de ouders van hun kindje hebben, een moment om niet te vergeten!  

Daarnaast zijn er ook nog verzilverde fotolijstjes met figuurtjes erop, een kinderwagen en een hobbelpaardje bijvoorbeeld, leuk voor die ene schattige babyfoto! 

Online een fotolijst bestellen bij Lucardi

Als een leuke fotolijst hebt gevonden kun je die heel gemakkelijk bestellen op Lucardi.nl. We kunnen leveren op jouw adres, maar je kunt er ook voor kiezen om je bestelling op te halen in één van onze winkels. Betalen kan op verschillende manieren zoals bijvoorbeeld MasterCard iDeal en  de webshop girftcard. Retourneren kan in al onze filialen en is helemaal gratis. Bestel je fotolijst dus snel en dan hoef je alleen nog maar een leuke foto te kiezen! 

Lees meer

Een momentje, we updaten jouw winkelmand!

loading..