5299 4.32
Terug

Superman horloges

Superman wordt ook wel ‘de man van staal’ genoemd. Hij is in 1938 voor het eerst verschenen en was als stripfiguur de eerste superheld die bovenmenselijke krachten bezit. Sinds die tijd is Superman één van de bekendste superhelden en doet hij er alles aan om de aarde van alle schurken te bevrijden. Zijn krachten worden vaak omschreven als ‘sneller dan een vogel, sterker dan een locomotief.’ En nu zijn van deze leuke superheld van Krypton ook horloges te krijgen! Speciaal voor de stoerste jongens.

Kies jouw favoriete Superman horloge op onze website

Bij Lucardi zijn de horloges te koop met  de bekende superman kleuren: rood, geel en blauw. Ook het logo met de opvallende S is op ieder horloge aanwezig. De materialen die zijn gebruikt zijn kunststof en siliconen en er is zelfs een horloge waar het logo en het gezicht van Superman als het ware met relief een extra dimensie aan het horloge geven. Ook is er een giftset verkrijgbaar met een horloge, sleutelhanger van de vliegende superman en een plaktattoo. Hoe leuk is dat?

Online bij Lucardi de leukste Superman horloges bestellen

Heb jij het Superman horloge gezien waar je helemaal weg van bent? Je bestelt snel op Lucardi.nl! Om te ruilen of te retourneren kun je terecht in al onze winkels en het is daar helemaal gratis. Ook het verzenden via post daar komen geen extra kosten bij kijken! Betalen kan op verschillende manieren waaronder de Webshop Giftcard, iDeal en MasterCard. 

✓ Op werkdagen voor 21.00 besteld, morgen in huis ✓ Gratis verzending vanaf  €29,99  ✓ 14 dagen retourgarantie ✓ Gratis ruilen en retourneren* ✓ Advies en service in 100 winkels ✓ Beste Winkelketen Sieraden & Bijouterie 2014-15 en 2015-2016