Tessa Broekhuizen

Engravings for everlasting memories

Eens in de zoveel tijd maak je iets mee wat een waardevolle herinnering blijft. Of dit nu jouw trouwdag is, of de geboorte van je kind, deze speciale momenten zal je blijven koesteren. Soms komen er op deze speciale momenten mooie sieraden aan te pas, bijvoorbeeld je vriendschapsring, trouwring of bijvoorbeeld een armbandje voor je communie. Gravures zijn er in alle vormen en maten, van een datum tot coördinaten tot fotogravures. Om een nóg meer persoonlijke touch te geven aan deze sieraden, bieden we de optie graveren aan. Nieuwsgierig hoe wij de gravures plaatsen? Meer info vind je hier. Een gravure plaats je al voor €7,99! 

Necklaces with a name

Wat we al jaren in het straatbeeld terug zien komen en wat tijdloos blijft zijn de bekende naamkettingen. Zelfs met deze naamkettingen zijn er variaties, zo zijn er de dubbele naamkettingen, kettingen met een naamplaatje of discs. Ook zie je dat deze kettingen leuk gelayerd kunnen worden met minimalistische kettingen. 

Uiteraard zijn de kettingen met plaatjes of met de discs geschikt voor gravures van andere teksten, bijvoorbeeld data of coördinaten.

Signature with signet rings

Waarschijnlijk is het je al eerder opgevallen, maar de zegelringen zijn weer helemaal terug! Onze collectie is ontzettend betaalbaar, want een leuke zegelring heb je al vanaf €19,99! De zegelringen voor dames hebben wij nog niet zo lang in het assortiment. Lucardi heeft ook tijdloze herenzegelringen die allemaal gegraveerd kunnen worden. Je vindt onze collectie geschikt voor gravures hier.

Bangles en armbanden

Na het tonen van de ringen en de kettingen blijft er natuurlijk nog een ander sieraad over wat niet mag ontbreken in het lijstje! Het gaat om het armbandje. Tijdloos en geschikt voor elk moment! Zo worden er vaak kinderarmbandjes met teksten gegeven voor de eerste communie, maar is ook erg leuk om als verjaardagscadeautje te geven. Wanneer je een van deze armbandjes bestelt, kun je kiezen of de gravure aan de binnen- of aan de buitenkant geplaatst mag worden. Een leuke tip voor het graveren van de armbandjes: Wanneer je <3 invoert, krijgt je sieraad een mooi gegraveerd hartje! 

Ter inspiratie…

Mocht je overigens geen inspiratie hebben voor een leuke gravure, dan is er geen nood aan de man! We hebben namelijk ook artikelen waar al quotes of letters in gegraveerd zijn. Zo zijn er bijvoorbeeld de Initials sieraden, met gegraveerde letters. Ook zijn er sieraden met leuke woorden verwerkt. Deze sieraden vind je onder onze More Stories collectie. Eerder schreven we al over onze Guess bangles en ook hier vind je leuke quotes.

Tip!

Wist je dat je op onze website heel gemakkelijk de artikelen kunt selecteren die te graveren zijn? Wanneer je naar onze categorie Ringen, Kettingen of Armbanden gaat, zie je in het overzicht direct de link: Handig: ‘Kettingen die je kan graveren’.

Wat wordt jouw volgende waardevolle herinnering?