30% korting op 9 karaat, gouden & diamanten sieraden*. Shop nu!

Back to work

Helemaal opgeladen van je vakantie en klaar om met nieuwe energie weer vol aan de bak te gaan! Back to reality. Kom weer in je work flow met een mooie nieuwe outfit, van top tot teen helemaal in het nieuw met als finishing touch de mooiste tijdloze sieraden. Maak je klaar om de beste versie van jezelf te laten zien.

Helemaal opgeladen van je vakantie en klaar om met nieuwe energie weer vol aan de bak te gaan! Kom weer in je work flow met een mooie nieuwe outfit, compleet gemaakt met de leukste sieraden.

Ontdek de collectie

Back to the office
Ringen, zeker één van onze favoriete sieraden om lekker mee te mixen & matchen. Zilver, goud, minimalistisch, Lucardi heeft het allemaal. Zilveren ringen zijn de perfecte items voor een ring stacking, maar ook om los van elkaar te dragen. Met een ring party wordt het typen op je toetsenbord ineens een stuk leuker.

Full of charms
Sommige momenten wil je voor altijd bij je dragen. Leg jouw herinneringen en speciale momenten vast met een bijzondere bedel voor aan je Charms armband. Een bedel voor je nieuwe baan, een promotie, een vakantieherinnering of een klaver bedel om iemand succes te wensen!

Get ready
Ontdek onze 9 karaat collectie en voeg wat extra sparkle toe aan jouw look. Deze sieraden geven jouw werkoutfit een classy upgrade! De sieraden zijn tijdloos waardoor dit een mooie basis is voor je werkgarderobe en seizoen na seizoen gedragen kunnen worden.

Perfect Guess
De sieraden van Guess zijn echte show stoppers. De sieraden hebben precies dat beetje shine wat je look nodig heeft. Je kan de collectie heel goed mixen en matchen! Voor welk item ga jij?

Een moment geduld, alsjeblieft!

loading..