20% extra winkelwagenkorting op alles* Shop nu!

Batterij horloge vervangen

Heeft je horloge een nieuwe batterij nodig? Bij Lucardi kun je het makkelijk en snel laten vervangen. Doordat Lucardi door heel Nederland filialen heeft, zit er altijd een winkel bij jou in de buurt!
 

Wat kost het om een horlogebatterij te vervangen?

Als je je horloge bij Lucardi heb gekocht en deze nog geen jaar oud is kun je op vertoon van je kassabon de batterij gratis laten vervangen. In alle andere gevallen rekenen wij €9,99. Een uitzondering hierop is als je een waterdicht horloge hebt. Dan sturen we het naar de horlogemaker voor de vervanging van de batterij en het opnieuw waterdicht maken. De kosten hiervan zijn tussen de €25,- en €40,-. Of wij zelf de batterij kunnen vervangen, of dat de horlogemaker dit moet doen, beoordelen we in de winkel.   
 

Hoe lang duurt het voordat mijn horlogebatterij vervangen is?

Het vervangen van de horlogebatterij wordt over het algemeen direct gedaan, maar hier kan bij drukte van afgeweken worden. Wanneer de reparatie door de horlogemaker wordt uitgevoerd kan dit langer duren. Dit is afhankelijk van het horlogemerk en het soort reparatie. De medewerker in de winkel kan je hier meer informatie over geven.

 

Wil je jouw horlogebatterij vervangen of heb je een vraag? Kom dan langs in onze winkels. Zoek hier het dichtstbijzijnde filiaal. 

Een moment geduld, alsjeblieft!

loading..