2+1 gratis op alles*. Combineren is mogelijk. Shop nu!

Je kan er eigenlijk niet meer omheen: parel sieraden. Een ketting, armband of ring met parel, het kan allemaal weer. Waar dit een paar jaar geleden nog werd gezien als saai en tuttig, is het nu weer helemaal populair. Steeds vaker zie je dan ook bekende, stijlvolle vrouwen rondlopen met deze sieraden met parel. Hoe draag jij deze look? Wij inspireren je graag!

Zo draag je parels

Je kunt sieraden met parels op verschillende manieren dragen. De parel heeft misschien een klassieke reputatie maar parels kunnen ook ontzettend stoer zijn. Wil je een statement maken? Kies dan voor een pareloorbel of parelketting met grote parels. Maak je look af met een oversized trui en rokje met een printje en jouw outfit is helemaal klaar. De pareloorbellen worden meteen de eyecatcher van jouw look. Wil je het iets subtieler houden? Kies dan voor een wat kleiner pareltje in de vorm van bijvoorbeeld studoorbellen. Daarnaast zijn ook de parel armbanden populair, doordat ze heel gemakkelijk te combineren zijn met een mooi horloge of andere sieraden.

 

Parels met goud

Een terugkomende trend op het gebied van parelsieraden zijn de combinaties met goud. Zelf zijn wij fan van een mooie 14 karaat gouden ring met parel of mooie parel oorbellen afgewerkt met 9 karaat. Je hebt daarnaast de keuze tussen parelhangers en parelknopjes! De combinatie met het goud geeft het parelsieraad direct een chique uitstraling.

 

Parels voor in je haar

De parel komt tegenwoordig niet alleen terug in sieraden zoals ringen, kettingen en oorbellen, maar is ook vaak terug te zien in het haar! Haarsieraden met parels, waaronder haarkammen of haarelastieken.Hiermee maak je echt de ultieme finishing touch. Wat je ook vaak ziet is dat meerdere haarclips samen met elkaar worden gedragen. The more the better!  Je kunt deze haarclips met los haar dragen als jij je haren bijvoorbeeld mooi hebt gekruld. Maar ook bij een opgestoken kapsel staan deze parelhaarclips mooi!

 

Durf jij deze trend te combineren met jouw stijl? Bekijk hier of jouw perfecte parel sieraad er tussen zit!


Een moment geduld, alsjeblieft!

loading..