18 karaat gouden ringen

Huidige pagina Ga naar pagina

Als jij graag gouden ringen draagt hebben we goed nieuws voor je! Er zijn namelijk nu ook 18 karaat gouden ringen te koop bij Lucardi! Naast ons assortiment van 14 en 9 karaat ringen zijn er een aantal prachtige modellen toegevoegd van 18 karaat goud. Het verschil tussen bijvoorbeeld een 14 karaat gouden ring en een 18 karaat gouden ring is de hoeveelheid puur goud waarmee het sieraad is gemaakt. Bij de 18 karaat modellen ligt het percentage goud hoger, namelijk op 75% puur goud! 

Vind de perfecte gouden ring voor jou! 

Doordat de 18 karaat gouden ringen gemaakt zijn met een nog hoger deel goud hebben deze een extra luxe uitstraling. Deze ringen zijn dan ook vaak bezet met schitterende diamanten of zelfs saffieren. Verder zijn de ringen verkrijgbaar in het witgoud en geelgoud en kan je kiezen voor een simpel model zonder stenen of juist een ring bezet met meerdere stenen. Zo zit er altijd wel een perfecte 18 karaat goud ring voor jou tussen 

Ben jij ook helemaal weg van de 18 karaat gouden sieraden? 

Wanneer je een prachtige ring hebt gevonden is het ook heel leuk om beetje bij beetje jouw collectie uit te breiden met een aantal bijpassende sieraden die je mooi bij elkaar kan dragen. Kijk ook eens bij de 18 karaat gouden oorbellen, kettingen en armbanden om een complete look te creëren die perfect bij jouw ring staan!