18 karaat gouden ketting

2 producten
1
Huidige pagina Ga naar pagina

Wanneer er wordt gesproken over gouden sieraden gaat dit vaak over sieraden van 14 karaat goud maar wist je dat er sieraden verkrijgbaar zijn in verschillende aantallen karaat? Het karaat geeft aan voor een hoe groot deel het sieraad bestaat uit goud ten opzichte van andere materialen. 14 karaat gouden sieraden zijn hierin vaak de standaard maar je kan ook kiezen voor sieraden met iets minder puur goud er in zoals 9 karaat of juist sieraden met meer puur goud, zoals 18 karaat goud. 

Gouden ketting van 18 karaat 

Wil jij graag een 18 karaat goud ketting dragen? Dan kan je hier nu ook voor bij Lucardi terecht! We naast onze collectie van 14 en 9 karaat goud nu ook een collectie van 18 karaat gouden sieraden. In deze collectie zijn verschillende modellen om uit te kiezen. Van subtiele kettinkjes tot modellen versierd met diamanten! 

Jouw nieuwe ketting van 18 karaat goud koop je bij Lucardi 

Voor de mooiste kettingen ben je bij Lucardi natuurlijk aan het juiste adres. Wanneer je een prachtige 18 karaat gouden ketting hebt uitgezocht kan je deze online bestellen en thuis laten afleveren maar je kan hem natuurlijk ook naar de winkel laten sturen en zelf ophalen wanneer het jou uit komt. Is de ketting een cadeautje? Dan maakt een mooi cadeaudoosje het helemaal compleet!