2+1 gratis op alle zilveren & stalen sieraden*. Combineren is mogelijk. Shop nu!

Trouwen, misschien wel één van de mooiste momenten uit je leven. Dat wil je natuurlijk bezegelen. De meest bekende manier om dit te doen is met een trouwring. Toch is een ring niet voor iedereen even geschikt. Gelukkig kan je ook kiezen voor een mooi en bijzonder alternatief op de trouwring. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Hieronder lees je 5 opties als ring alternatief.

1. Trouwringen aan ketting

Vind je een trouwring niet bij jullie passen, beoefen je een bepaald beroep of kun je er simpelweg niet aan wennen? Dan is een trouwring alternatief waarbij je de ring aan een ketting hangt misschien wel iets voor jou! Zo heb je toch het symbool van een trouwring op de bruiloft zelf, maar kun je hem daarna mooi bij je dragen aan een ketting. Zo draag je jouw liefdessymbool ook nog eens dicht bij je hart, hoe leuk is dat?!

Trouwring aan ketting

2. Trouwarmband

Niet zo gek op ringen? Ga dan voor een alternatief sieraad, zoals een trouwarmband voor man en vrouw. Zo kiezen jullie echt wat je mooi vindt en ook gaat dragen. Daarnaast kun je de armband eventueel ook nog extra persoonlijk maken door de armband te laten graveren met jullie trouwdatum of verlovingsdag.

Een trouwarmband hoeft natuurlijk niet precies hetzelfde te zijn. Kies de armband die bij jou past! Een gravering of de betekenis zorgt voor de verbintenis.

Heren graveerarmband Dames gravuurarmband

3. Tattoo

Alternatieve trouwringen kunnen ook in de vorm van tattoos. Zo laten net getrouwde stellen bijvoorbeeld een trouwring tatoeëren of plaatsen ze een symbool ergens op het lichaam die hun met elkaar verbindt. Het mooie van een tattoo is natuurlijk dat je deze voor altijd op je lichaam hebt staan en dat dit dus ook een symbool is voor eeuwige liefde.

Trouwtattoo

4. Horloges

Liefde kent geen tijd zullen we maar zeggen! Ook horloges worden gebruikt als alternatief voor een trouwring. Het leuke van een horloge is dat je het, net als ringen, met elkaar kunt matchen en het ook kunt laten graveren met een datum of een naam. Zo maak je het extra persoonlijk. 

5. Een blijvende herinnering samen

Het samen bedenken van een symbool voor de liefde maakt het uiteraard altijd persoonlijk. Wat je ook kiest tijdens jullie speciale dag, het verbindt jullie en zorgt ervoor dat je terug kunt denken aan een mooie gebeurtenis samen. Dit kan dus ook een boom zijn die jullie samen planten bijvoorbeeld.

Bezegel de liefde met een sieraad of kies voor iets dat nóg beter bij jullie past. Beide is natuurlijk ook nog een optie! Benieuwd naar onze trouwringen? Bekijk ze allemaal online of vraag onze trouwringen brochure aan.  


Een moment geduld, alsjeblieft!

loading..