Het trouwseizoen is weer begonnen. Mei en juni zijn niet voor niets de meest populaire maanden om te trouwen. Het is lente, de temperaturen worden aangenamer en de bloemen staan in bloei. Kortom, het is dé tijd voor mooie feestjes!

Een bruiloft kost vaak al een hoop geld, dus dan is het fijn als je op de sieraden wat kan besparen. Heel mooi voor de dag komen voor een klein prijsje, speciaal daarvoor heeft Lucardi een speciale collectie bruidssieraden. Deze sieraden zijn perfect om te dragen op jouw bijzondere dag. Kies jij voor prachtige parels of juist voor mooie bling? Bij Lucardi vind je het allemaal!

Ook buiten de bruidssieraden collectie om of als de bruiloft niet van jou zelf is, dan vind je de mooiste betaalbare sieraden bij Lucardi. Op een bruiloft mag je best een klein beetje bling laten zien. Deze dag staat in het teken van liefde en dus mag iedereen stralen! Hieronder een aantal heel betaalbare sieraden die jouw bruiloft outfit helemaal af zullen maken. Bekijk hier de zilveren sieraden collectie met prachtige zirkonia’s tot €50,-.

De Charming collectie met zilveren sieraden met Swarovski Crystals is ook perfect voor een bruiloft. Deze collectie is in 15 verschillende kleuren verkrijgbaar, dus passend bij elke outfit. De mooie Swarovski Crystals geven de sieraden een luxe uitstraling. De armbandjes zijn ook perfect met elkaar te combineren.

Ben je toch iets meer van goudkleurige sieraden? Dan is de betaalbare Collette La Collection sieradenlijn misschien wel iets voor jou. Deze goldplated sieraden zijn met verschillende kleuren zirkonia’s verkrijgbaar.

Heb je jouw perfecte bruiloft sieraden hier al tussen gevonden of moet je nog even rond kijken? Je zal bij Lucardi zeker de schitterendste sieraden vinden voor elk budget zodat je in stijl kan genieten van deze mooie dag!


Een momentje, we updaten jouw winkelmand!

loading..