20% extra winkelwagenkorting op alles* Shop nu!

De mogelijkheden voor een bruiloft zijn er weer! Heb jij door de afgelopen tijden jouw bruiloft moeten verzetten? Langzaamaan is er steeds meer mogelijk. Een bruiloft buiten, of met wat minder gasten; soms maakt dit de hele planning juist wat makkelijker. Maar het hele gebeuren kost vaak ook een boel geld, en het is daarom fijn als je wat kan besparen op sieraden. Mooi voor de dag komen voor een klein prijsje, daarvoor heeft Lucardi mooie betaalbare bruidssieraden! 

Deze sieraden zijn perfect om te dragen op jouw bijzondere dag. Want jij kiest wat jij mooi vind, welk materiaal of welke kleur dit ook is. Kies jij voor prachtige parels of juist voor mooie bling? Bij Lucardi vind je het allemaal! 

Ook buiten de bruidssieraden collectie om of als de bruiloft niet van jou zelf is, dan vind je de mooiste betaalbare sieraden bij Lucardi. Op een bruiloft mag je best een klein beetje bling laten zien. Deze dag staat in het teken van liefde en dus mag iedereen stralen! Hieronder een aantal heel betaalbare sieraden die jouw bruiloft outfit helemaal af zullen maken. Bekijk hier de zilveren sieraden collectie met prachtige zirkonia’s tot €50,-. Zie onderstaand wat leuke voorbeelden! 

trouwsieraden goedkoop  

lucardi minimalistische sieraden

Bruidsieraden met kristallen

De zilveren sieraden met kristallen zijn ook helemaal perfect voor een bruiloft. Deze collectie heeft namelijk precies dat extra beetje sprankeling aan jouw outfit, en daar is een bruiloft natuurlijk dé ideale gelegenheid voor. In deze collectie vind je onder andere armbanden, kettingen en ringen

Of hou jij juist van goudkleurige sieraden? Dan hoef je ook niet meteen diep in de buidel te tasten, want er zijn namelijk heel veel goldplated of 9 karaat sieraden, waarbij je helemaal niet bang hoeft te zijn dat die niet lang mee gaan. Als je ze namelijk goed verzorgt, heb je er heel lang plezier van. En dat dus voor een mooi prijsje! Wij hebben hieronder een paar mooie sieraden voor jou uitgezocht. Benieuwd wat er nog meer te krijgen is? Kijk dan hier

trouwsieraden lucardi juwelier   

Heb je jouw perfecte bruiloft sieraden hier al tussen gevonden of moet je nog even rond kijken? Je zal bij Lucardi zeker de schitterendste sieraden vinden voor elk budget zodat je in stijl kan genieten van deze mooie dag!


Een moment geduld, alsjeblieft!

loading..