Profiteer t/m 5 december van een gratis cadeaudoosje bij jouw aankoop. Shop Nu!

Het festivalseizoen is inmiddels in volle gang. Om het feest optimaal te beleven, is een hippe festivaloutfit natuurlijk van belang! Maar hoe maak je deze compleet af in festival stijl zonder te veel geld uit te geven? In onderstaande blog laten we je diverse festivallooks zien die volledig zijn afgestyled met onze fijn geprijsde festival sieraden!


Ben je dol op kant en ben je wat stoerder? Ga dan voor een look met een kort broekje, zwarte bh of croptop met daarover een kanten topje met korte of langere mouwen. Maak je festivaloutfit af door diverse chokers en minimalistische sieraden met elkaar te dragen. Door zwarte chokers met minimalistische zilveren sieraden te combineren in deze zwart gekleurde outfit, laat je de zilveren sieraden extra opvallen doordat deze kleur afsteekt tegenover je zwarte outfit. Hierdoor steel je de show met je accessoires!


Hou je van een wat vrouwelijkere look? Ga dan voor een kimono als uitgangspunt voor je festivaloutfit! Hou de rest van je outfit simpel en pak volledig uit met je sieraden! Ga voor grote zilveren creolen in je oren en mix & match diverse sieraden om je outfit die éxtra touch te geven. Combineer simpele ringetjes met minimalistische ringen met symbolen zoals een hartje of sterretje om je ook je sieraden een vrouwelijke uitstraling te geven!


Hou je van ervan om te spelen met kleur in je outfit? Kies dan voor kleding met een vrolijk patroontje zoals bloemen en laat deze kleur vervolgens extra opvallen door accessoires te dragen die kleuren bevatten van de print van je outfit! Zo zijn er diverse horloges van Tassled in verschillende kleuren horlogebanden, zodat dit horloge altijd gedragen kan worden bij iedere festival outfit! Daarnaast zijn er een hoop sieraden in diverse kleuren verkrijgbaar, zoals de friends forever armbandjes, waardoor je je gehele outfit kan afmaken met sieraden in één en dezelfde kleur.

Welke van de drie festivaloutfits is jouw favoriet? 


Een momentje, we updaten jouw winkelmand!

loading..