De leukste kindersieraden voor Sinterklaas

De leukste sinterklaascadeaus zijn misschien wel de kindersieraden. Een mooi zilveren ringetje of prachtige oorbellen, hier kun je ieder kind gelukkig mee maken. Lucardi helpt je met alle liefde bij het vinden van het perfecte schoencadeautje! Lees verder en laatje inspireren door onze sinterklaas cadeau ideeën.

Gepersonaliseerde kids sieraden

Hoe maak je sinterklaascadeaus specialer dan met een gepersonaliseerde touch? Sieraden kun je op verschillende manieren persoonlijk maken. Ga dit jaar bijvoorbeeld voor een kindersieraad met letter in plaats van een chocoladeletter. Maar ook een naam of boodschap laten graveren in een sieraad maakt het extra leuk om cadeau te geven en zorgt dat het een cadeau is waar de kids lang plezier van zullen hebben. Hier vind je onze top 3 gepersonaliseerde kids sieraden:

Zilveren plaatarmband voor kinderen Letteroorbellen met kristal voor kinderen Zilveren letterketting voor kinderen

K3 collectie

Heb jij een K3-fan in huis? Dan is onze nieuwe K3 collectie perfect als (schoen)cadeautje! Deze zilveren sieraden zijn er in verschillende uitvoeringen en verkrijgbaar in ringen, armbanden, kettingen en oorbellen. Genoeg keus dus! Met deze collectie kun je gemakkelijk setjes maken. Ga je voor de regenboog uitvoering of ben je toch meer van de zilveren sieraden? Voor welke je ook kiest, jij maakt het persoonlijk en kiest wat er hem of haar past. Onze favoriete items uit deze collectie? Die vind je hier:

K3 bedelarmband voor kinderen Oorringen K3 voor kinderen K3 kinderketting

Disney collectie

Deze sieraden hebben een magische werking op de kleintjes. Een Disney sieraad laat elk kind namelijk sprankelen van geluk! Met onze nieuwe Disney collectie zit je dus gebakken. En wil je het persoonlijk maken? Ga dan voor de Disney sieraden met een birthstone. Je kunt zelf de steen kiezen die hoort bij de geboortemaand van jouw kleintje. Hoe leuk is dat?! Wij zijn verliefd. En het leuke is, er is keus uit verschillende Disney figuurtjes. Wat ons betreft een heel geslaagd sint cadeau voor de kids! Hier op een rijtje een selectie uit deze collectie:

Disney armband Disney birthstone oorbellen Disney frozen ketting

Cadeausets

Een cadeauset alleen leuk voor volwassenen? Wat ons betreft niet! Bij Lucardi hebben we verschillende cadeausets speciaal voor de kleintjes. En hoe toevallig… de cadeausets passen perfect in een schoentje. De cadeausets zijn verkrijgbaar als sieradensets of in combinatie met een horloge, zowel geschikt voor jongens als meisjes. Benieuwd naar onze cadeausets voor kids? Je vind ze hier:

Zilveren paarden cadeauset voor kinderen Cadeauset voor jongens Little miss fabulous kindercadeauset

Heb je nog niet genoeg inspiratie voor een sinterklaas cadeau? Neem dan eens een kijkje op onze website en laat je inspireren door onze sieraden voor kinderen of de horloges voor kinderen! We helpen je met alle liefde.


Een momentje, we updaten jouw winkelmand!

loading..