2+1 gratis op alle zilveren & stalen sieraden*. Combineren is mogelijk. Shop nu!

Het is zo ver, je hebt besloten dat je jouw liefje ten huwelijk wilt vragen. Maar nu komt het lastige gedeelte, hoe ga je haar vragen? Misschien heb je al een plan in gedachte of weet je het echt nog niet.We geven je wat leuke tips en misschien vind je hier hét idee voor jouw huwelijksaanzoek!

For the foodies

Is jouw partner een echte foodie dan kan je dit gebruiken in je huwelijksaanzoek! Je kan de vraag op de verpakking van haar lievelingseten zetten of verstop het aanzoek onder wat lekkers. Let wel op dat ze de ring ziet voor ze een hap of slokje neemt…

Favoriete film

Wil jouw vriendin ook altijd van die chickflicks en romantische films kijken? You are in luck! Kijk met haar mee want die films zitten vol tips en tricks en je weet meteen de reactie van je vriendin op een hollywood proposal. Heeft ze een favoriet romantisch film moment, verwerk dat in je aanzoek!

Terug in de tijd

Het huwelijksaanzoek is een belangrijk moment in jullie relatie, kies er voor om dit te doen zodat het wat te maken heeft met de manier waarop jullie elkaar hebben leren kennen. Ga naar de plek waar jullie elkaar leerde kennen, naar het restaurantje of de film van jullie eerste date of een ander belangrijk plekje voor jullie twee!

Schakel hulp in!

Dit belangrijke moment uit jullie leven hoef je niet alleen te doen, schakel hulp in! Hebben jullie samen een huisdier of is je aanstaande verloofde gek op dieren, doe het aanzoek dan met behulp van een fluffy vriendje! Hang de ring om de halsband van je kat of hond wanneer je het aanzoek doet. 

Go all out!

Op een speciale dag als dit mag je best een beetje los gaan, denk out of the box! Ga samen skydiven en kom neer op een doek met de vraag, vraag haar na het beklimmen van een berg, maak je eigen aanzoek film, organiseer een flashmob of klim op het podium tijdens een concert. Maak het zo bijzonder als je maar wilt zodat het een dag zal zijn om nooit te vergeten!

Keep it simple

Je kan het aanzoek zo groot en bijzonder maken als je maar wilt, maar dit hoeft natuurlijk niet! Een simpel en lief aanzoek is ook heel bijzonder. Maak er een gezellig avondje van samen, kies een mooi moment uit, zeg lieve dingen en verras haar met de ring. Het hoeft niet moeilijk te zijn!

Laatste tip

En als laatste tip.. Zorg er (onopvallend) een foto of filmpje van je aanzoek wordt gemaakt. Op deze manier heb je voor altijd een aandenken aan dit bijzondere moment en meteen een super leuke verassing voor tijdens de bruiloft als je het die tijd geheim houdt!

Niet vergeten…

In deze blog zijn we er vanuit gegaan dat het meisje wordt gevraagd maar dat kan natuurlijk ook andersom! Neem het heft in eigen hand en draai het eens om door de man ten huwelijk te vragen!

Wie de grote vraag ook stelt, het belangrijkste van het hele aanzoek mag niet ontbreken… de ring! Nadat je het liefste scenario hebt bedacht en alles opbouwt tot dat moment moet natuurlijk ook de ring perfect zijn! Bekijk onze collectie met de mooiste verlovingsringen en maak er een prachtig moment van!


Een moment geduld, alsjeblieft!

loading..