Het is altijd leuk om een nieuw horloge te kopen of krijgen, maar hoe leuk is het om je bestaande horloge een nieuw jasje te geven door het bandje te verwisselen! Als je dit graag doet ben je bij het merk Donna Mae aan het goede adres. Deze dameshorloges kan je namelijk eindeloos verwisselen en combineren. Houd je bijvoorbeeld van rosé in combinatie met goud, maar draag je ook graag een basic outfit? Wissel het bandje dan om met een neutralere kleur zoals zwart of grijs.

 

Horlogebandjes

De horlogebandjes van mesh zijn erg populair, omdat deze modern zijn en erg makkelijk te combineren. Zo passen de bandjes bij een casual kledingstijl, kan je ze aan naar een feest maar zijn ze ook mooi als extra toevoeging aan een formele outfit. Naast mesh hebben we de Donna Mae horlogebandjes ook in leer en staal. De horlogebandjes van leer geven een iets rustiger effect, wat goed past als je houd van een klassieke stijl.

Ben jij fan van opvallende sieraden? Ga dan voor de stalen horloges, want met deze dunne bandjes kan niemand meer om jou heen!

 

Hoe vervang je de horlogebandjes?

Het vervangen van de bandjes gaat heel gemakkelijk. Als je een set of los bandje koopt krijg je een gratis tool om het horlogebandje te verwisselen. Je duwt hiermee als het ware het stalen pinnetje door, die aan de aan de buitenkanten van de kast zitten, zodat deze eruit springt. Je maakt op deze manier het horlogebandje los aan beide kanten, waarna je op dezelfde manier het nieuwe bandje er weer in kan zetten!

 

Sets

Als je graag meteen meerdere opties wilt bij jouw horloge, kan je kiezen voor een mooie Donna Mea set, waarbij je een horloge, een extra bandje en een tool krijgt om je horlogebandje te vervangen. Handig!

Wil jij liever later pas een nieuw bandje voor om het horloge? Dat kan ook! De horloges zijn los verkrijgbaar, maar ook de bandjes zijn apart verkrijgbaar. Dit betekend dat je er altijd voor kan kiezen om een upgrade te geven aan jouw horloge. Er zijn veel keuzes, dus er is altijd wel iets voor jou bij! Zo zijn de bandjes beschikbaar in een effen kleur, maar ook met een reliëf of slangen- en panterprint. Bij de losse bandjes krijg je ook altijd een mooi doosje en een extra tool voor het vervangen. Waar kies jij voor?


Een moment geduld, alsjeblieft!

loading..