20% extra korting op de leukste sintcadeaus. Shop nu!

Misschien zijn dit wel de sieraden die het meest opvallen bij je outfit, de kettingen! Waar je vroeger vaak voor één ketting zou gaan, zie je nu dat layeren helemaal de trend is! Hoe layer je nu de leukste kettingen samen en welke opties heb je?

Gouden halskettingen

Of je nu de voorkeur geeft voor goud of zilver, in beide gevallen kun je de kettingen erg leuk met elkaar layeren. Ben jij team goud? Als je kijkt naar de gouden halskettingen op onze website, zie je direct dat je de keuze hebt uit kettingen met een diamanten, zirkonia of kristallen steentje. Daarnaast kun je kiezen voor een basisketting wanneer je zelf al een mooie hanger hebt, of zijn er veel opties met leuke hangers. Om een ketting goed te kunnen layeren, is het belangrijk om te kijken naar de kettingmaat. De maten lopen gemiddeld van 38cm tot 60 cm. Heb je jouw nieuwe ketting gevonden, maar niet in de goede maat? Ons geheim is het plaatsen van een verlengstukje, verkrijgbaar in goldplated en zilver.

!4 karaat gouden halsketting met disc 14 karaat gouden ketting V

Zilveren halskettingen

Waar we eerder de collectie gouden kettingen hebben uitgelicht, werkt het uiteraard hetzelfde voor de zilveren collectie. De zilveren collectie is nog een stuk uitgebreider, waardoor er een enorme keuze is. Naast de tip van het verlengstukje onder het kopje gouden halskettingen, is er nog een andere tip waar je rekening mee kunt houden. Bij het layeren van de kettingen is het namelijk belangrijk dat je rekening houdt met de grootte van de hangers. Wil je dat jouw ketting opvalt dan kies je waarschijnlijk voor een grotere hanger. Zorg dat je deze onderaan hangt, en een kortere ketting met een kleinere hanger erboven. Hierdoor ogen de kettinkjes niet ‘rommelig’ en versterkt het elkaar juist. Je kunt er ook voor kiezen om bijvoorbeeld een ketting met meerdere kleine hangers te combineren met een ketting met een grotere hanger. Vind je het combineren toch nog wat lastig? Dan hebben we ook sets layer kettingen die al voor jou bij elkaar zijn gezocht!

Zilveren layering ketting Zilveren ketting met hangers

Heren halskettingen

Naast de damescollectie zilveren en gouden kettingen zijn er ook een hoop herenkettingen. Een van de tijdloze modellen blijft toch wel de schakelketting, maar daarnaast zie je nu ook veel naam- en plaatkettingen terug. Deze kettingen kun je heel gemakkelijk heel persoonlijk maken, bijvoorbeeld door een naam of datum aan de ketting toe te voegen. Ben jij al bekend met onze herenkettingen collectie?

Goldplated heren schakelketting Stalen schakelketting met plaatje


Een moment geduld, alsjeblieft!

loading..