20% extra winkelwagenkorting op alles* Shop nu!

Kettingen met hartjes zijn weer helemaal terug van weggeweest en wij zijn daar blij mee! Het is het perfecte sieraad om te laten zien dat je om iemand geeft. Dus ook het perfecte cadeau voor je beste vriendin, moeder of vriendin! Of je nou een simpel hartje wil, of een wat meer uitgesproken sieraad. Het kan allemaal <3. Bij Lucardi hebben we een groot aanbod van hartjes kettingen in het zilver, goudkleurig, 9 karaat en 14 karaat goud.

Hartjes ketting

Personaliseren

Naast onze standaard hartjeskettingen, hebben we ook kettingen met hartjes die je kan personaliseren. Zet de naam van de persoon die belangrijk is voor jou op het hartje en draag hem/haar altijd bij je. Of heb je misschien een datum die heel belangrijk voor je is? Ook dit is mogelijk! Bekijk hier al onze sieraden met hartjes die je kan laten graveren. Ook hebben we een paar sieraden die je al setje koopt. Zo heb je een passend sieraad samen met je beste vriendin of moeder!

Gepersonaliseerde hartjesketting

Andere sieraden met hartjes

Wil je liever een ander sieraad met hartjes? Dit kan natuurlijk ook! Naast kettingen met hartjes, hebben we ook armbanden, ringen en oorbellen met hartjes. Benieuwd wat we allemaal hebben? Bekijk hier al onze sieraden met een hart 

Hartjes sieraden set


Een moment geduld, alsjeblieft!

loading..