30% korting op alle zilveren & stalen sieraden* Shop nu!

Het vinden van een perfect cadeau voor de mannen in je leven blijkt toch altijd een moeilijke situatie te zijn. Of het nou gaat om verjaardagen, feestdagen of jubileums, it never gets easier. Wil je dit jaar toch iets speciaals kopen? Geef dan horloge cadeau! Daar is elke man blij mee. Zo hebben wij diversen merken heren horloges. Voor elk type man is er een mooi horloge te vinden.

De klassieke man
Deze man houdt niet zo van allerlei accessoires. Het enige wat hij niet zonder uit huis gaat, is zijn horloge. Omdat dit het enige accessoire is wat hij draagt is het belangrijk dat het echt is wat hij mooi vindt. Hij investeert graag in een tijdloos ontwerp dat lang mooi blijft en dat hij zowel casual als met een pak kan dragen. Hij is een fan van tijdloze modellen en kiest hij graag een horloge met een klassiek design. Bij dit type man passen de stalen horloges of bijvoorbeeld een mooi simpel horloge met leren band.

Klassiek stalen heren horloge

De stoere vent
Iedereen kent wel een stoere man, of het nou je eigen vriend is of je vader. De stoere man houdt van grove, grote modellen die lekker mogen opvallen. Hoe groter hoe beter. Zijn horloge mag gezien worden! Het materiaal maakt dan ook niet zo veel uit, van staal tot leer. Zolang het maar een echte eye catcher is voor bij een stoere look! Neem vooral een kijkje bij de stoere heren horloges van Urban Story

Stoere heren horloges

De casual man
Is de man waar jij een horloge voor zoekt meer down to earth, niet zo bezig met zijn uiterlijk en vooral op zoek naar een basic exemplaar? De Regal of Pulsar heren horloges zijn perfect voor hem! Deze horloges kunnen makkelijk gecombineerd worden met elke outfit. Wanneer hij voor de casual look wil gaan, dan is een zilveren of gouden heren horloge de perfecte match. Je zit altijd goed met een basic horloge. De ontwerpen zijn casual maar hebben net genoeg detail om een finishing touch aan zijn outfit te geven. Zo passen deze horloges bij iedere outfit en elke gelegenheid!

Casual heren horloge

De sportieve kerel
Dit type man houdt van sportieve modellen met allerlei snufjes en functies. Hij vindt het belangrijk dat het horloge past bij zijn sportieve levensstijl en dat hij er meer mee kan dan alleen de tijd aflezen. Bij onze Casio horloges vind je een goede collectie aan sportieve varianten. Mag het nog wel een stapje verder? Dan zijn de smartwatches een goede keuze. De smartwatch kan gebruikt worden tijdens het sporten om bijvoorbeeld afgelegde kilometers bij te houden en de hartslag. Hiernaast zijn de smartwatches ook hartstikke handig in het dagelijks leven en geven ze de finishing touch aan jouw dagelijkse look. Tip: de sportieve horloges zijn er voor ieder budget. Mocht je op zoek zijn naar goedkope horloges voor heren, het goedkoopste Casio horloge is er al vanaf ongeveer €20,- 

Sportief heren horloge

De trendy man
Last but not least heb je de modebewuste mannen. Zij besteden graag aandacht aan hun uiterlijk en willen daar dan ook zeker wat voor uitgeven. Via hun kleding en accessoires kunnen zij laten zien wie zij zijn en kunnen zij een verplettende indruk achterlaten. Naast de mooiste kettingen, ringen en armbanden voor heren kan natuurlijk een mooi stijlvol horloge niet ontbreken. In ons assortiment hebben we trendy heren horloges van Marlow Miller. De Marlow Miller horloges hebben een echte luxe uitstraling. Op deze manier kan de mode bewuste man zich kleden naar de laatste trends en zijn outfit helemaal compleet maken.

Trendy heren horloge

Ben of herken jij een van deze types helemaal? Dan kan het net wat makkelijker zijn om hét horloge uit te zoeken dat perfect bij jouw stijl past of dat een ideaal cadeautje zou zijn voor de man in jouw leven.


Een moment geduld, alsjeblieft!

loading..