“Oya lélé, ik voel me plots weer zo oya lélé!” En dat komt omdat we bij Lucardi een nieuwe collectie K3 sieraden hebben om helemaal verliefd op te worden! De meidengroep gaat al aardig wat jaartjes mee maar blijft ongekend populair. Er zijn dan ook generaties kids die zijn opgegroeid met de liedjes, dansjes én outfits van de K3 meiden. Hoewel je misschien niet elke dag in je regenboogjurkje naar school kan, kan je nu wel altijd een beetje K3 bij je dragen met de sieraden!

Alle sieraden in de K3 collectie zijn gemaakt van zilver en versierd met de leukste hangertjes. De sieraden zijn verdeeld in een aantal typische K3 stijlen. Hieronder zie je per stijl een aantal van de leukste artikelen.

Sieraden met het K3 logo

De meest kenmerkende sieraden uit deze collectie zijn zonder twijfel die met het K3 logo. Er zijn oorbellen, kettingen, armbandjes en ringen met het logo er op in verschillende stijlen. Je kan kiezen voor een neutraal logo van zilver maar je kan ook kiezen voor een sieraad met het logo in een hartje óf in de fel roze kleur.

Zilveren ring met K3 logo Zilveren ketting met K3 logo Zilveren armband met K3 logo

Sieraden met de K3 regenboog

“Hand in hand, oog in oog, alle kleuren van de regenboog!” Wanneer je aan K3 denkt, denk je natuurlijk meteen aan een regenboog! Niet alleen hebben ze liedjes over een regenboog maar ook het regenboogjurkje hoort echt bij K3. Het kon dan ook niet anders dat er sieraden in de K3 collectie zouden komen met regenboog hangers. Er zijn sieraden met één regenboog hangertje maar er is ook een bedelarmbandje waarbij het regenboog hangertje met andere hangers gecombineerd is.

Zilveren oorbellen met K3 regenboog Zilveren ketting met K3 regenboog Zilveren armband met K3 regenboog

Sieraden met hartjes of een muzieknoot

Hartjes en muzieknootjes zijn misschien geen symbolen die alleen maar voor K3 kenmerkend zijn maar toch kunnen ze bij de K3 sieraden ontbreken! De sieraden met hartjes of muzieknoot hangers in combinatie met het K3 logo of de vrolijke K3 kleurtjes passen helemaal in de stijl en zijn super leuk voor elk kindje!

Zilveren ketting K3 met hartjes Zilveren K3 oorbellen muzieknoot Zilveren K3 ring met regenboog

Een sieraad voor bij de K3 outfit is het perfecte cadeautje

Ken jij een kindje dat helemaal fan is van K3? Wat is er dan een leuker cadeau dan een K3 sieraad! Op deze manier kan ze elke dag een beetje K3 dragen. Wanneer je een K3 sieraad koopt krijg je hier een mooie passende cadeauverpakking bij, dat maakt het geven nog leuker! Bekijk hier alle K3 kettingen, K3 armbanden, K3 ringen en K3 oorbellen.


Een momentje, we updaten jouw winkelmand!

loading..